náhledy
Pstruh z pekáče, tedy pečený v troubě podle Pohlreicha
Autor: Prima TV
Pstruh pčený na pánvi podle Pohlreicha
Autor: Prima TV
Kousek pečené ryby vám zbyl? Pomazánku na chleba z něj vykouzlíte za pár minut.
Autor: Prima TV
Základem je přiměřené množství zakysané smetany.
Autor: Prima TV
Přidejte lžičku hořčice.
Autor: Prima TV
Ochuťte citronovou šťávou.
Autor: Prima TV
Trochu soli
Autor: Prima TV
Čerstvě namletý pepř
Autor: Prima TV
Pažitku pokrájejte najemno.
Autor: Prima TV
Čerstvá pažitka pomazánku osvěží.
Autor: Prima TV
Šalotku také pokrájejte najemno.
Autor: Prima TV
Vše promíchejte a základ máte hotov.
Autor: Prima TV
Zbylé kousky ryby zbavte kůže, zkontrolujte, že v nich nejsou kostičky a pokrájejte, či natrhejte na kousky.
Autor: Prima TV
Kousky ryby vmíchejte do ochucené zakysané smetany velmi jemně, jako když pracujete se sněhem z vaječných bílků.
Autor: Prima TV
K rybě se skvěle hodí bílý chléb...
Autor: Prima TV
Na chléb navrstvěte přiměřené množství rybí pomazánky.
Autor: Prima TV
Na chléb navrstvěte přiměřené množství rybí pomazánky.
Autor: Prima TV
Ředkvičky pokrájejte na plátky.
Autor: Prima TV
Ještě pár plátků ředkvičky a můžete se s chutí zakousnout...
Autor: Prima TV
Zapečené těstoviny jsou podle Pohreicha úplně jiná liga než šunkofleky.
Autor: Prima TV
Tipy pro opravdu dobré a přitom ekonomické vaření předvádí aktuálne šéfkuchař Zdeněk Pohlreich v novém pořadu na Primě: Šéfem za pár minut. Sladké recepty nechává na kolegyni cukrářce Ivetě Fabešové, která také není před kamerou žádným nováčkem.
Autor: Prima TV
Piškotová roláda s krémem Diplomat podle cukrářky Ivety Fabešové
Autor: Prima TV