náhledy
Řezník František Kšána ml. v diskusním pořadu Rozstřel
Autor: Michal Růžička, MAFRA
Řezník František Kšána ml. v diskusním pořadu Rozstřel
Autor: Michal Růžička, MAFRA
Řezník František Kšána ml. v diskusním pořadu Rozstřel
Autor: Michal Růžička, MAFRA
František Kšána mladší
Autor: Storyous
Řezník František Kšána ml. v diskusním pořadu Rozstřel
Autor: Michal Růžička, MAFRA
Řezník František Kšána ml. v diskusním pořadu Rozstřel
Autor: Michal Růžička, MAFRA
Řezník František Kšána ml. v diskusním pořadu Rozstřel
Autor: Michal Růžička, MAFRA
Řezník František Kšána ml. v diskusním pořadu Rozstřel
Autor: Michal Růžička, MAFRA
Pražský řezník František Kšána se snaží u nabízeného masa držet opravdovou kvalitu.
Autor: Jiří Benák, iDNES.cz
Pražská šunka je specifická tím, jak se nakládá vcelku a jak zraje. „Nejsložitější je právě to prosolování, musíte ji dávat do láku na několik týdnů, aby se proležela a dostala správnou chuť. Šunka zraje a získává svoji typickou chuť,“ dodává řezník František Kšána z obchodu Naše maso.
Autor: Naše maso, Metro.cz
Řezník František Kšána ml. v diskusním pořadu Rozstřel
Autor: Michal Růžička, MAFRA
Řezník František Kšána ml. v diskusním pořadu Rozstřel
Autor: Michal Růžička, MAFRA
V cizině se nikdy neopomene podívat na místní trhy. "Dívám se, kam chodí místní lidi, rád ochutnávám místní věci," říká Kšána.
Autor: Jiří Benák, iDNES.cz
Řeznictví Kšánových na pražském Břevnově vždy mívalo řadu stálých zákazníků. František Kšána starší rád dával ochutnat, případně poradil, co k obědu. Teď už na Břevnově najdete jen jeho nástupce.
Autor: Petr Topič, MAFRA