náhledy
Zdeněk Pohloreich natáčel ve známých kulisách na statku.
Autor: iPrima
Rožnit se bude ze dvou válečků vepřové pečeně.
Autor: iPrima
Doprostřed natrhejte bylinky, Pohlreich si vybral tymián.
Autor: iPrima
Obě části přiklopte na sebe.
Autor: iPrima
Provázek hodně utáhněte.
Autor: iPrima
Levou rukou držte provázek, pravý hřbet ruky pak provázek podebere a udělá smyčku.
Autor: iPrima
Nakonec stačí jen napíchnout na rožeň a vložit do grilu rozpáleného na 190 °C.
Autor: iPrima
Pečeně po hodině a čtvrt
Autor: iPrima
V řezu jsou plátky růžové, to znamená, že nebudou jako podešev.
Autor: iPrima
Nakonec stačí přidat jen omáčku, v Pohlreichově provedení se sušenými švestami.
Autor: iPrima