náhledy
A je naservírováno: opečené krajíce chleba potřené česnekem, s vrstvičkou orestované cibule a korunou z grilované krkovičky určitě neurazí.
Autor: Prima TV
Pěkný kousek mírně prorostlé vepřové krkovičky nakrájejte na plátky a narovnejte na talíř.
Autor: Prima TV
Plátky masa z obou stran osolte, opepřete a nechte odpočívat než orestujete cibuli.
Autor: Prima TV
Vepřové krkovičce stačí na rozpáleném grilu pár minut z každé strany.
Autor: Prima TV
Jakmile se krkovička "dodělává" už můžete začít na gril přihazovat plátky chleba.
Autor: Prima TV
Ugrilované maso přidejte k podušené cibulce a nechte chviličku odpočinout, Šťáva z masa se mezitím krásně vsákne do cibule pod sebou.
Autor: Prima TV
A můžete servírovat.
Autor: Prima TV
Na opečené plátky chleba potřené stroužkem česneku navrstvěte orestovanou, bylinkami a troškou octa ochucenou cibuli...
Autor: Prima TV , 5plus2.cz
Orestované cibule se nebojte a narovnejte jí pod grilované maso pěknou vrstvičku.
Autor: Prima TV , 5plus2.cz
Orestované cibule se nebojte a narovnejte jí pod grilované maso pěknou vrstvičku.
Autor: Prima TV , 5plus2.cz
Jednoduchost sama
Autor: Prima TV
Grilování pod širým nebem a na vlastní zahradě Zdeňka Pohlreicha evidentně baví a před kamerou si to užívá.
Autor: Prima TV
Kvůli "přepadení" zásahovkou si šéf sice málem uřízne ruku, nicméně najíst drsní hoši dostanou.
Autor: Prima TV
Na grilu si můžete podle receptu z 5. dílu druhé řady Rozpal to, šéfe připravit i plněné sendviče s grilovanou zeleninou, sýrem a domácím pestem. Příprava je jednoduchá a rychlá.
Autor: Prima TV
Vepřové ramínko už vezme více času: musí se grilovat pomaličku a "nekonečně dlouho". Ale podle šéfova výrazu to stojí za to.
Autor: Prima TV