náhledy
Roman Vaněk
Autor: Jan Zátorský, MAFRA
Roman Vaněk je známým popularizátorem gastronomie.
Autor: Petr Topič, iDNES.cz
Smažák jako naše národní jídlo současnosti? „Smiřme se s tím!“ vyzývá Vaněk. „Nevím, proč tento pokrm dnes pokládáme za třídního nepřítele. Když se použije kvalitní sýr, je to prima jídlo.“ Ostatně smažený ementál s tatarkou se servíroval v restauracích už za první republiky.
Autor: Profimedia.cz
Autor kuchařek a zakladatel Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Na kurzu vaření v Prakulu je legrace. Hlavně když Vaněk s Pohlreichem zdobí talíř.
Autor: Michaela Červená
Buřty na černém pivu
Autor: Stanislav Pomahač, Kulinární studio MAFRA
Vepřová líčka na černém pivu s celerovým pyré
Autor: Petr Schober, Kulinární studio MAFRA
Autor kuchařek a zakladatel Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
S manželkou Janou
Autor: Tomáš Novák
Roman Vaněk sbírá historické jídelní lístky a staré kuchařské knihy.
Autor: Jan Zátorský, MF DNES
Roman Vaněk sbírá historické jídelní lístky a staré kuchařské knihy.
Autor: Jan Zátorský, MF DNES
Kuchařka Romana Vaňka Poklady české kuchyně nechybí prakticky v žádné knihovně.
Autor: Tomáš Novák, iDNES.cz