náhledy
Ředkvičky často vnímáme jako "příliš obyčejnou zeleninu", přitom jsou velmi zdravé. A je čas na jejich výsev.
Autor: Depositphotos
Ředkvičková polévka může mít spoustu podob.
Autor: Shutterstock
Čerstvá šťáva z ředkviček vám skvěle pročistí ledviny.
Autor: Getty Images
Pečené ředkvičky
Autor: Depositphotos
Ředkvičková pomazánka
Autor: Depositphotos
Ředkvičková semínka koupíte v zahradnictví, právě je čas na jejich výsev, ideálně do pařeniště. Případně si je můžete naklíčit na misce a zobat jejich klíčky. A nebo z nich připravit obklad na ekzém nebo akné.
Autor: Shutterstock
Pitím čerstvé ředkvičkové šťávy prospějete svým ledvinám.
Autor: Depositphotos
Svěží salát připravíte z čerstvých lístků, které většina lidí vyhazuje.
Autor: Depositphotos
Měkký tvaroh s ředkvičkou: zdravá, rychlá a výživná svačina
Autor: Shutterstock