náhledy
Žloutkové věnečky s rumovým krémem a citronovou polevou z dílny cukráře Josefa Maršálka
Autor: Česká televize
Mirka van Gils Slavíková a Josef Maršálek jako porotci televizní show Peče celá země
Autor: Mikuláš Křepelka, Česká televize
Cukrářka Mirka van Gils Slavíková, porotkyně soutěže Peče celá země
Autor: Ondřej Košík
Cukrář Josef Maršálek, druhý porotců soutěže Peče celá země, sbíral 12 let zkušenosti po světě.
Autor: Jan Zátorský, MAFRA
Ingredience potřebné na žloutkové věnečky pěkně pohromadě. Soutěžící je v 1. díle soutěže Peče celá země dostali pěkně pohromadě, vy si je musíte připravit sami.
Autor: Česká televize
Jakmile do těsta přidáte vajíčka, je potřeba těsto rychle nastříkat na plech a šup s ním do trouby. Neotvírejte ji, pečte podle návodu!
Autor: Česká televize
Věnečky nesmíte vytáhnout z trouby příliš brzo, byly by nedopečené.
Autor: Česká televize
Pokud věnečky dost nevyběhnou, špatně se plní.
Autor: Česká televize
Soutěžící vědí, že upéct věnečky zdaleka není jednoduché.
Autor: Česká televize
Takto nějak by měly dobře upečené věnečky ideálně vypadat.
Autor: Česká televize
I krém do žloutkových věnečků chce svoje, aby měl tu správnou konzistenci, byl jemný a chuťově seděl.
Autor: Česká televize
Zchladlé věnečky se podélně proříznou a naplní krémem.
Autor: Česká televize
Ke žloutkovým věnečkům patří i citronová poleva.
Autor: Česká televize
Profesionální cukráři v roli porotců, Mirka van Gils Slavíková a Josef Maršálek, žloutkové věnečky u odpalovaného těsta hodnotili anonymně.
Autor: Česká televize
Profesionální cukráři v roli porotců, Mirka van Gils Slavíková a Josef Maršálek, žloutkové věnečky u odpalovaného těsta hodnotili anonymně.
Autor: Česká televize
Když vám věnečky spadnou tak, že musíte slepovat dva na sebe, v oblibě je asi mít moc nebudete. Soutěžící Honza už v tuto chvíli asi tak trochu tušil, že právě on vypadne v prvním kole soutěže Peče celá země.
Autor: Česká televize