Sobota 18. ledna 2020, svátek má Vladislav
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Sobota 18. ledna 2020 Vladislav

Lehký oběd? Stačí sýrový koláč s rajčaty a salát, radí Pohlreich

  0:03aktualizováno  0:03
„Takováhle kuchyň není jenom lehká k jídlu, ta je i lehoučká na přípravu. Nastrkáš všechno do jednoho balíčku a pak to jenom vyndáš,“ říká Zdeněk Pohlreich k přípravě ryby v papilotě v dalším premiérovém díle primáckého pořadu Teď vaří šéf!

Ryba připravená spolu s brambory a zeleninou tím nejjednodušším a přitom efektním způsobem v pergamenovém papíře (více například zde) není tím jediným jídlem na celodenním jídelníčku Pohlreichovy kuchyně, se kterou byste se měli cítit najedení, chuťově uspokojeni, ale nemělo by vám být těžko.

Fotogalerie

Prvním jídlem je ananasové smoothie (více čtěte zde), ovšem bez přídavku cukru.

K obědu či na svačinu pak sýrový koláč s rajčaty, kde šéf rozhodně nešetří na těstě, natož na náplni. Dalším chodem celodenního jídelníčku je čerstvě připravený kus vepřového masa.

Zlatým hřebem pak ona zmíněná ryba v papilotě. A protože ani dezert není podle šéfa žádný smrtelný hřích, dopřát si prý můžete i odlehčený řecký jogurt s ovocem, poradí Zdeněk Pohlreich v úterý v půl desáté večer na Primě. Komu by se nelíbilo takhle hubnout?

Věříte tomu, že takto složeným jídelníčkem lze pozitivně ovlivnit svoji váhu a dostat se do pohody?

celkem hlasů: 934

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 23. října 2016. Anketa je uzavřena.

Ano 787
Ne 89
Nevím, ale mám chuť to vyzkoušet 58
Autor:
  • Nejčtenější

Návrat na obrazovky v roli superšéfa, to se blbě odmítá, říká Pohlreich

Předloni v létě Zdeněk Pohlreich oznámil, že s pořadem Ano, šéfe! po deseti letech končí, je unavený a ztratil chuť...

Zmijovka patří k českému řezníkovi. Dnes se polovina vyváží do Afriky

Kostkovaná košile, zástěra a zmijovka – takhle vypadá typický český řezník. Je otázkou, kde se charakteristická...

Zvládnete upéct věnečky podle receptu špičkového cukráře? Není to legrace

Patří k tomu nejlepšímu, co si můžete dát jen tak pro radost ke kávě, přesto jsou žloutkové věnečky jedním z...

Nejstarší hospody Česka přečkaly staletí a dodnes to v nich žije

Někde se z nich muselo utíkat před lapky tajnými chodbami, jinde štamgastům probourali průchod i hradbami. Nejstarší...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Premium

Tajemství dokonalé makronky. Česká cukrářka má zákazníky i v Ománu

Během tříměsíčního kurzu v Paříži se Tereza Gondková zamilovala do francouzské cukrařiny a na český trh vtrhla s...

Premium

Ve škole byla terčem posměchu. Dnes džihádistka Kristýna nenávidí i matku

Plánuje zabíjet. Soudí ji jako uprchlou. Žena z Mělnicka měla problémy s rodiči i spolužáky. Pětadvacetiletá Kristýna...

Premium

Převratná metoda z IKEM: jak zhubnout přeprogramováním metabolismu

Lékař Marek Beneš je už třetím rokem vedoucím lékařem projektu, při kterém se pomocí laseru „oslepí“ nervové buňky...

Premium

TEST: Vyplatí se benzin, hybrid, nebo diesel? Spočítali jsme to

Auto máte vybrané, co mu ale dát pod kapotu, aby vás provoz vyšel co nejlevněji – klasický benzin, úsporný diesel, nebo...

  • Další z rubriky

Červená řepa na talíři se postará o vaše tepny, srdce, tlak i cholesterol

Máte-li na ni neblahé vzpomínky ze školních jídelen, připravte si ji tak, aby vám opravdu chutnala. Způsobů je...

Premium

Šťastné rostliny vytvoří domov plný radosti a přinesou i peníze

Víte, že některým rostlinám je od nepaměti přisuzována schopnost přinášet štěstí či bohatství tomu, kdo je pěstuje, a...

Zmijovka patří k českému řezníkovi. Dnes se polovina vyváží do Afriky

Kostkovaná košile, zástěra a zmijovka – takhle vypadá typický český řezník. Je otázkou, kde se charakteristická...

Zvládnete upéct věnečky podle receptu špičkového cukráře? Není to legrace

Patří k tomu nejlepšímu, co si můžete dát jen tak pro radost ke kávě, přesto jsou žloutkové věnečky jedním z...

Najdete na iDNES.cz