náhledy
Masa s omáčkami se objevila na našem jídelníčku na konci 19. století.
Autor: Profimedia.cz
Lahůdkářství Jan Paukert je místo, kde vznikly české chlebíčky.
Autor: Jiří Koťátko, MF DNES
Lahůdkářství Jan Paukert bývalo ještě před pár lety na Národní třídě.
Autor: MF DNES
Chlebíčky, které vznikly v lahůdkářství Jana Paukerta.
Autor: Lahůdkářství Jan Paukert
Chlebíčky, které vznikly v lahůdkářství Jana Paukerta. Slavné Paukertovo lahůdkářství bylo založeno v roce 1916.
Autor: Lahůdkářství Jan Paukert
Znovuotevření Lahůdkářství Jan Paukert na Národní třídě proběhlo v roce 2008. Na snímku syn zakladatele. Dnes bistro sídlí v Holešovicích.
Autor: MF DNES
Z nabídky slavného Paukertova lahůdkářství
Autor: Lahůdkářství Jan Paukert
Takto vypadalo slavné Paukertovo lahůdkářství na Národní třídě při svém znovuotevření v roce 2008.
Autor: Lahůdkářství Jan Paukert
Bistro Jan Paukert aktuálně funguje v pražských Holešovicích. Vsadilo na moderní technologie i tradici značky Paukert.
Autor: www.dvadva.cz
Smažený kozí sýr podle šéfa, to je lehká varianta klasického smažáku.
Autor: FTV Prima