Diskuze

Homelesácká večeře i smrad na talíři. Šéfkuchař Forejt nemá o nápady nouzi

Tvrdí o sobě, že se rád ukazuje a že je lehce odrzlý. Jako kluk chtěl být hercem, ale nakonec si oblékl rondon a stoupl si za plotnu. Přemek Forejt vypadá jako teenager, hubený, potetovaný, lehce extravagantní. Udivuje nejen neotřelými, někdy až lehce bizarními nápady, ale hlavně skvělou kuchyní.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

P61a90v77e33l 34V97a41c37e89k

27. 10. 2019 21:42

Já mám forejta rád. Za horkých letních večerů jsem nepotřeboval klimatizaci, stačilo si vzpomenout na jeho "vtip" "jsem narvany jak taška!" a hned jsem měl husí kůži až na piheli.

0 0
možnosti
MZ

To je ale nepekna holka...

3 0
možnosti
MJ

Jazykový koutek pro místní spisovatele. Buď homeless nebo houmles.

2 0
možnosti
MF

Nevím jak vaří, ještě jsem jeho kuchyni neochutnal. Ale vínu nerozumí. Kaviár k šampaňskému je snobská prasárna. To víno se úplně zabije.

1 0
možnosti
MS

Snobská restaurace. Raději pořádné jídlo než vyumělkované cosi na talíři. Pinzeta... :D

1 3
možnosti
KB

Ten "spanelsky ptacek rozebrany na soucastky" je celkem bezna vec, nekde mu rikaji rozlitany ptacek, nekde nevazany a mozna i jinak.

1 0
možnosti
KB
IZ

Čupět neznamená klečet, ale dřepět.

16 0
možnosti
KB

U nas taky tak, ale co vy vite, jak to meli doma. Parkrat jsme si porovnavali nektere vyrazy s prateli (obvykle pote,co nekdo pouzije vyraz, co jiny nezna) a jsou v tom dost rozdily. Pouzivaji se treba u vas vyrazy vyčubit se, chruje se nebo vypada jak rozára? :)

0 0
možnosti
PK
MK

Naprosto skvělé... Měli jsme naposledy 12chodové Bizaar menu, skvělý zážitek...

0 0
možnosti
LN

Jak by řekl nejdokonalejší šéfkuchař světa Pohlreich: "pinzetář, který se prodává v televizi". (podobně jako on sám).

Každopádně, ať se daří.

2 3
možnosti
MN

Lidi už fakt neví co, když jsou ochotni utrácet za takové kraviny jako jidlo na igelitce.

8 6
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!