Diskuse k článku

Pohlreich udělal rybí marinádu z kajenského pepře. A pak svlékl kůži

Recept na zdravou a lehkou večeři rovná se ryba. Zdeněk Pohlreich vyzkoušel pražmu královskou, která má velmi chutné a šťavnaté bílé maso. Přitom není tak drahá jako například losos. Pokud ji budete kupovat ve specializovaném obchodě, dostanete se do tří set korun za kilogram, což není o moc víc než za běžného pstruha.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

D78a87v90i98d 36H76o57f 5203161980886

tak já třeba kůži z ryb nejím

0/0
27.11.2018 10:17

V20á28c27l21a56v 41K96o41c95á84l 4512671140546

No teda nevim. Mam ho rad, sto lidi, sto chuti... ale davat marinadu na kuzi a pak ji stahnout... jeste muzu pochopit, ze ne kazdej kuzi ji a ze snazi o maximalne dietni maso, takze se zbavi tuku pod kuzi (i kdyz prave ten dela zacnou cast chuti). Ale kdyz nechci tam pikantni chut, tak neudelam tu marinadu tak palivou,ne?! A ne abych marinoval tu cast, kterou pak vyhodim, aby me to nepalilo...

+1/0
26.11.2018 22:48

I90v40a20n38a 87Z93b78u92b67n97o79v35á 7291251416

Kůži nedám! Ani tu z ryby.

+1/0
26.11.2018 18:57

P62e61t34r 48N88o98v64o33t30n62y 1631840781

To nejlepší teda vyhodil. Proč to tam patlal?

0/0
26.11.2018 11:55

P98a14v60e76l 44M67a38t45o60u35š64e40k 4848640364

To kdyby v restauracích tušili, že za dveřma čekají zástupy zákazníků lačnících po rybích kůžích...

+4/0
26.11.2018 12:11

P86e10t27r 52N12o61v13o26t52n87y 1781350751

A po rybím mase bez chuti lační kdo? :-)

0/0
26.11.2018 12:14

J97a56k76u63b 54V88i93k13t74o59r72a 8643399623621

To asi nikdo. Ale buď chodíte do špatných restaurací, nebo si kupujete špatné ryby. :-)[>-]

+1/0
26.11.2018 12:48

J56o72s71e54f 40H35l86i68n37o98m53a92z 3430774733758

No tak hlavně aby ji v tom Kauflandu měli.

+2/0
26.11.2018 11:18

K26a25r36e82l 57N18o21v52á15k 8399601873528

Pohlreich svlékl kůži? On je had?

+1/0
26.11.2018 10:32

J50a88r56o72s18l22a77v 37M15a69r45v45a93n 2307890826437

No to je machr, posypal rybu korenim, ale pak si vzpomnel ze mel sundat z ryby kuzi, takze musel korenit znova. Rv

+1/−4
26.11.2018 10:04

M63a77r86c89e45l65a 84B68r28y78c97h95t38o25v97á 1135214281871

Tedy Vy jste ale odborník8-o. Co si to přečíst ještě jednou:-P

+1/0
26.11.2018 10:14

J10a86r14o26s85l32a75v 36M78a20r49v94a43n 2257100686257

No tak jasny, ze nepriznal chybu, ale zacal to okecavat.

+1/−3
26.11.2018 10:18
Foto

P52e58t29r 97P73a38v53l44í89č47e69k 5149593755740

No to mě právě udivilo, že pak tu kůži svlékl, odstranil, vyhodil. To pak ta marináda přeci postrádá smysl, ne? Marináda se přece používá hlavně k dochucení, resp. celkové chuti masa, no a když pak to potřené místo po upečení / grilování / odstraním, tak odstraním z 90% i tu chuť . . . ?:-/

+2/−4
26.11.2018 7:53

A50l91e85š 15V48y78k83y78p27ě77l 2832800232616

Ryba byla marinadou nejen pomazana, ale i vymazana.

+3/0
26.11.2018 8:47

Z21d73e62n88ě29k 92W71o32l54f 9841860447115

A hlavně prosákne skrz. Já bych si tu kůži dal protože mám rád ostré, ale chuť ryby bych tím úplně potlačil.

+5/0
26.11.2018 8:52

V43á72c55l37a14v 80K94o60c52á76l 4402641640756

Tak na to je jednodussi rada - nedelat tu marinadu tak palivou...

0/0
26.11.2018 23:01

Najdete na iDNES.cz