náhledy
Nastrouhaný sýr přidávejte do hotové polévky po částech a už ji nevařte, aby se ze sýru nevytvořily nevzhledné cucky.
Autor: Prima TV
Pohlreichovo pojednání na téma sýr a jeho podoby v kuchyni
Autor: Prima TV
V kastrole rozpusťte kousek másla.
Autor: Prima TV
Cibuli i pórek rozkrojte a pokrájejte na půlkolečka.
Autor: Prima TV
Cibuli a pórej na másle osolte, opepřete, promíchejte a nechte pod pokličkou změknout (cca 10 až 15 minut).
Autor: Prima TV
Ementál nastrouhejte na jemnějším struhadle.
Autor: Prima TV
Ochucenou cibuli s pórkem nechte na másle pod pokličkou změknout.
Autor: Prima TV
Změklou cibuli s pórkem zalijte trochou bílého vína, alkohol nechte odpařit.
Autor: Prima TV
Základ polévky zalijte drůbežím vývarem a nechte provařit.
Autor: Prima TV
Sýr přidávejte po hrstech a průběžně ho rozmíchávejte. Polévku už nevařte a horkou servírujte.
Autor: Prima TV
Krutony ochuťte kouskem másla.
Autor: Prima TV
Servírujte s voňavými opečenými krutony.
Autor: Prima TV
Zleninovo-sýrová polévka z pórku, cibule a ementálu
Autor: Prima TV
Základem alsaské pizzy je měkký čerstvý sýr, česnek a cibule se slaninou. V kombinaci s bílým vínem podle Pohlreicha něco, za co stojí za to žít.
Autor: Prima TV
Všechny Pohlreichovy sýrové recepty najdete na iprima.cz/tedvarisef.
Autor: Prima TV
Během necelé hodinky Pohlreich naučí, jak v kuchyni využít měkké i tvrdé sýry.
Autor: Prima TV