náhledy
Grilovaná jehněčí kýta se zeleninou
Autor: Stanislav Hula
Ostrým nožem sundejte z kýty tuk a blanky.
Autor: Marek Neuman
Česnek jemně nakrájejte.
Autor: Marek Neuman
Kuchařská technika: přidržte nůž u špičky a kolébkovým pohybem nasekáte materiál najemno.
Autor: Marek Neuman
Kuchařská technika: stočte bylinky pod palec a pak je můžete snadno jemně nasekat.
Autor: Marek Neuman
Kuchařská technika: sviňte prsty tak, abyste se nožem dotýkali hřbetu prstů, tak se nikdy při krájení nepořezáte.
Autor: Marek Neuman
Kýtu pokapejte olejem a vetřete do ní směs česneku a bylinek.
Autor: Marek Neuman
Namarinovanou kýtu bohatě zasypejte směsí koření.
Autor: Marek Neuman
Po dvou hodinách grilování masa přidejte nahrubo nakrájenou zeleninu a dál grilujte asi tři čtvrtě hodiny.
Autor: Marek Neuman
První řez: Martin Kortus zkouší, zda je maso ideálně upečené.
Autor: Marek Neuman