zavřít
Český majitel podniku nejraději popíjí...
Prima TV
Zdeněk Pohlreich do Bavor pěkně zapadl.
Prima TV
Pohlreich poučuje kuchaře, že s masem musí zacházet přesně podle předpisů, ne si to dělat jedodušší, aby měl čas na popíjení.
Prima TV
Maso se má podle Pohreicha naporcovat hned, jen tak se co nejlépe využije.
Prima TV
Jednotlivé druhy mas se v kuchyni nesmějí při skladování míchat. Kuřecí nemá u hovězího jednoznačně co dělat!
Prima TV
Zdeněk Pohlreich se snaží postavit do latě kuchyni podniku U Dobráčka na úpatí bavorských Alp.
Prima TV
Zdeněk Pohlreich se snaží připomenout poctivou kuchyni z čerstvých surovin.
Prima TV
Stálé hosty by ani ve snu nenapadlo, že dostávají něco jiného, než si objednali.
Prima TV
Roky klamaní hosté přestanou k Romanovi po deseti letech chodit.
Prima TV
Bavorská hospůdka "U Dobráčka" má potenciál stát se oblíbeným podnikem. Musí ale dobře a poctivě vařit.
Prima TV
Bavorská hospůdka "U Dobráčka" má potenciál stát se oblíbeným podnikem. Musí ale dobře a poctivě vařit.
Prima TV
Zdeněk Pohlreich s českým majitelem bavorského podniku.
Prima TV
Zdeněk Pohlreich se snaží postavit do latě kuchyni podniku U Dobráčka na úpatí bavorských Alp.
Prima TV
Zdeněk Pohlreich se snaží postavit do latě kuchyni podniku U Dobráčka na úpatí bavorských Alp.
Prima TV
Zdeněk Pohlreich se snaží postavit do latě kuchyni podniku U Dobráčka na úpatí bavorských Alp.
Prima TV
Související články
Nemusí to být za každou cenu drahé, kope Pohlreich za slušné jídlo
VIDEO: Naučte se znát chuť základních surovin, radí Pohlreich kuchařům
VIDEO: Kuchař připravil Pohlreichovi rybu, za kterou by sám nezaplatil
VIDEO: Pohlreichův boj se svéráznou kuchařkou v hospodě Bolka Polívky
zpět na článek