Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

VIDEO: Do šampaňského jahoda z kompotu lepší než žádná. Pohlreich šílí

Jen málokoho by asi napadlo dávat si v rybářské baště šampaňské s jahodami nebo tam jít na diskotéku. V pražské Hostivaři se dá v Rybářské baště zkusit obojí. Jak se o této restauraci vyjádřil Zdeněk Pohlreich: "Je to bizár, ty vole..." V dobré hospodě by se přece člověk měl především dobře najíst.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lord Methanol

21. 10. 2012 20:16
Tu barmanku

bych s prominutím ojel ;-D

0 0
možnosti

bobísekbobísek

21. 10. 2012 16:26
hm

a neví někdo kde je ta pěkná rybí restaurace kde se potom tak cpali????

0 0
možnosti

tajny agent

21. 10. 2012 2:46
Cesi mi nekdy

uz opravdu neprijdou jako normalni ... dat jahodu z konzervy do sampana? A navic z konzervy co neni skladovana podle pravidel - bezne spotrebovat do 3 dnu po otevreni a mezi tim uchovavat v lednici.

0 0
možnosti

Petrik73

21. 10. 2012 15:04
Re: Cesi mi nekdy

A ještě mám takové tušení, že to nebylo šampaňské. To je bordel.

0 0
možnosti

hustolez

19. 10. 2012 11:12
Doporučuju

bonusové části co jsou na prima play. http://play.iprima.cz/all/287420/all

0 0
možnosti

tajny agent

21. 10. 2012 2:58
Re: Doporučuju

Tomu co hlasa a jak to funguje ve vyspelych zemich se zel u nas rika komunizmus, stalinizmus a navrat 50. let a front na banany ... dokud tito vudci cesti ideologove trzniho fundamentalizmu typu Klause neodejdou tak nevim ...

0 0
možnosti

bembinka

19. 10. 2012 9:42
problém je v tom, že se do podnikání v pohostinství

serou lidi, kteří si v životě prací v pohostinství neprošli...

2 0
možnosti

Petrik73

19. 10. 2012 11:07
Re: problém je v tom, že se do podnikání v pohostinství

No jo vlastně .....

0 0
možnosti

HyposCze

18. 10. 2012 23:02
Rybářská bašta

Tahle hospoda byla za komančů naprosto super, měli jsme tam maturitní večírek :)

Bohužel je fakt, že se tam už posledních XY let nedá vůbec jíst, takže i když tam kolem s dětma chodíme dost často, radši si zajdu vedle.

2 0
možnosti

Levicovy.Pravnik

20. 10. 2012 23:08
Re: Rybářská bašta

Maturita díky SSM....

0 0
možnosti

lakar

18. 10. 2012 12:18
Přinese si čerstvou rybu sebou ???

Když neumí česky ten budoucí prezident  Okimůra, tak mi to tolik nevadí, ale radaktor by měl vědět, že si přinesl čerstvou rybu s sebou ...

0 0
možnosti

Led c 9

21. 10. 2012 12:03
Re: Přinese si čerstvou rybu sebou ???

to se přece rozumí samo sebou:-)

0 0
možnosti

Tři králové

18. 10. 2012 9:56
tentokrát byl Pohlreich mimo

Nadá mi to a musím přispět svou troškou do mlýna: tentokrát byl mr.Pohlreich skutečně mimo. Baštu znám dobře a chodil jsem tam v podstatě obden na oběd. Teď chodím do restaurace o cca.100 metrů dále, ale to zejména proto, že moji kolegové se tam cítí lépe a nechci trhat partu. Takže: pan Pohlreich nepochopil, jaká klientela kolem Bašty prochází-že si prostě rybu za 299 Kč + příloha ti lidé nedají. Od podniku toho typu očekávají jídlo do 100 Kč a hlavně V LÉTĚ PIVO a zmrzlinu. V zimě tam nepáchne ani noha, protože to je dole pod přehradou-vynikající pro jarní a letní procházky, či cyklo. Uznávám, že ta jahoda v sektu byl dost ultrapunk, ale jinak měl pan Němec v zásadě pravdu. Říkám že v zásadě, netvrdím, že v maličkostech Pohlreich neměl pravdu, ale v zásadě byl mimo a v podobné restauraci by pan Pohlreich s přístupem, který radil, prostě nevydržel a zkrachoval by. Musím ale uznat, že jak pan Němec obhajoval nakřivo pověšený jídelní lístek-to bylo k popukání. Zdravím Hanu Haukovou

0 0
možnosti

Antonin, topič

18. 10. 2012 11:06
---

No nevím, já viděl hospodu, kde vaří hnusný žrádlo z hnusnejch surovin a nejen to. Čili proč by jim tam někdo v zimě chodil, že.

Otázka pak je, proč si Pohlreicha pozvali? Aby je za tu hrůzu poplácal po zádech? Do 100 Kč se snadno dostanete, ale bude to špenát s vejcem. Ne ryba.

5 0
možnosti

ddtx

18. 10. 2012 9:35
no nevim

spousta hospod co polreich prosel je spis na okamzite zavreni hygienikem, to ze nejsou zavrene svedci bud o sopatne praci hygieniku a nebo stedrosti majitelu

3 0
možnosti

babacek

18. 10. 2012 8:06
Samá nepravda !

Vzdělání

SOU kuchařské, PrahaHotelová škola, PrahaInstitute of Business Studies, Praha

Praxe

od června 2008 – ristorante Divinisod května 2007 hotely Imperial a Metropol, šéfkuchař2004–2007 hotel Prague Marriott, šéfkuchař a odpovědný vedoucí pro restaurace Marriott a Renaissance2002–2004 hotel Renaissance Praha, šéfkuchař1998–2002 hotel Radisson SAS Praha, šéfkuchař1996–1998 hotel Villa Voyta Praha, šéfkuchař1993–1996 hotel Renaissance Praha, sous-chef1991–1993 restaurace La Guillotine, Adelaide, Austrálie, šéfkuchař1990–1991 restaurace Het Schellinkje, Meppel, Nizozemí, šéfkuchař1975–1989 různé hotely a restaurace, Praha

0 0
možnosti

bobísekbobísek

21. 10. 2012 16:34
Re: Samá nepravda !

a to je kdo

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Gorilák Kisumu se v pražské zoo činí. Narodil se mu letos už druhý potomek

12. dubna 2024  6:45,  aktualizováno  15:13

V pražské zoologické zahradě se v noci na pátek narodilo mládě gorily nížinné. Jeho matkou je...

Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu

15. dubna 2024

Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc

2. dubna 2024  7:02,  aktualizováno  15.4 9:14

Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....

Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů

16. dubna 2024

Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato

19. dubna 2024

Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...

Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato

19. dubna 2024

Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...

Jako dítě miloval Bajaju. Dnes vyrábí zbraně a díky šermu žije v minulosti

19. dubna 2024

Na hradech a zámcích či ve filmech, jako je třeba pohádkový Bajaja, ho fascinovali šermíři, a tak...

Senoseče letos budou zřejmě dřív. Ochránci srnčat se bojí zmařených životů

18. dubna 2024

Vzhledem k tomu, že letošní zemědělský rok začal dříve, předpokládá se, že i senoseč přijde v...

Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu

18. dubna 2024

Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....

Kdy dát dětem první kapesné a kolik?
Kdy dát dětem první kapesné a kolik?

Kdy je vhodný čas dávat dětem kapesné a v jaké výši? To jsou otázky, které řeší snad každý rodič. Univerzální odpověď však neexistuje. Je ale...