Neděle 26. ledna 2020, svátek má Zora
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Neděle 26. ledna 2020 Zora

Diskuse k článku

Pohlreich otevřel japonskou restauraci. Tady nejsou patlalové, tvrdí

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich už má dost napodobenin japonské kuchyně. Spojil se s podle něj nejlepším kuchařem Markem Horou, který získal praxi přímo v Japonsku, a hodlá nabízet autentickou japonskou kuchyni.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R27i64c75h13a59r18d 12H27e36j93z86l50a66r 4596705459840

Interiér se mi z fotek jeví jako zcela bežný, neútulný, vytvářející dojem čekárny nebo jídelny v administrativní v budově. V podstatě tento dokola opakující se styl české architektury posledních let, která to pokládá za vrchol. Určitě to je ale věc vkusu, někomu se zcela jistě líbí, jen jsem chtěl sdělit svůj názor, že takových prostor je dnes všude tolik, že nemohou zaujmout a nalákat. Mne a lidi co znám, tedy spíš ne. Kuchyň asi bude skvělá, jen mistr tam nemůže trávit každý den a zajímalo by mne odkud berou suroviny? Vozí letadlem z japonska denně čerstvé? Každopádně jednou zajdu a porovnám s jablečnými restauracemi co znám odjinud.

+1/−5
16.2.2014 13:21

P75a62v69e41l 98O26d62r68a37z56i51l 6194149977580

Kdybyste si kromě prohlížení fotek ještě navíc přečetl článek, tak byste věděl, proč je interiér takový, jaký je.

0/0
17.2.2014 9:11

Z63d53e90n54ě72k 62S14e68i21d60l 9847491829774

Protože na lepší neměl prachy a tak to maskují tím, že to tak má být, že to byl záměr ;-)

+2/−3
17.2.2014 11:07

P85a67v19e24l 86O52d78r82a95z11i11l 6164749137650

Tak určitěé. A já si říkal, proč ti samozvaní kuchaři nelejou do každýho jídla hory kečupů a tatarek, jako Jirka Babica - protože na to nemají!

+2/0
17.2.2014 14:40

M91a22r38t44i32n 95N74e14r97m81u80t 9167517188559

s tím interierem to vidím stejně - naleštěné hranaté věci a nerez ve mě nebudí žádnou chuť k jídlu, pořád bych měl strach, že když něco ukápne nebo vytrousí, dostanu vynadáno. Asi jsem kulturní barbar.

0/0
18.2.2014 17:15

Premium

Do dvou let se ukáže neudržitelnost elektroaut, říká bývalý šéf Škoda Auto

Vadili jsme hlavně značce Volkswagen, když jsme postavili Octavii proti Golfu, říká v rozhovoru pro LN Vratislav...

Premium

Parkování zadarmo díky fíglu. Stačí si připlatit za vlastní espézetku

Češi parkující v centru Prahy na takzvaných modrých zónách zkoušejí fígl, jak nezaplatit za parkovné svého auta ani...

Premium

Proč vyhraje vodík. Vynálezce Tůma má o budoucnosti automobilů jasno

Už před dvaceti lety se projel vodíkovým autem, kterým chtějí Japonci na letošní olympiádě v Tokiu propagovat...

Najdete na iDNES.cz