Diskuse k článku

VIDEO: Pec na sporák upeče pizzu skoro stejně rychle jako v restauraci

Problémem domácího pečení pizzy je (ne)výkonnost běžných elektrických trub, které obvykle dosahují teploty maximálně 250 °C. U profesionálních elektrických pizzatrub se obvykle pohybují do 450 °C, ty na dřevo lze vytopit až na 500 °C.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

B18e31n 66P17a70v79k96a 1287923917951

Hele, vy jste to vůbec nepochopili! Když si to nekoupíte za ty love a prohlásíte to za krám, tak víte kolik čínských dětí kvůli vám umře hlady, protože nebudou mít, co vyrábět?:-)

+1/0
30.11.2016 18:36

M60a33r91t84i38n 60P91e66c48i27n23a 4401573

Když chci nakrmit větší společnost pizzou, tak ji pozvu do nějaké dobré pizzerie. A i když se ta společnost hodně rozšoupne, budu s cenou za útratu někde na polovičce toho co stojí tenhle vergl. A ještě ten den nemusím mýt nádobí a uklízet kuchyň:-)

0/0
29.11.2016 19:46

J88a50n 72R68a84m24b79o67u69s79e75k 4235935465707

4x celá 3,5cm vysoká šamotka + 1 x půlka - cena do 200,- Vrchní pozice na mřížce, hodinu na nejvyšší výkon grilu (cca 10-15 Kč). Velká pizza se vším všudy do +-čtyř minut, potom +-čtyři minuty opětovné prohřátí = cca 6-8 pizz za hodinu. Náklady na upečení jsou tedy kolem 25,- ((3500-200)/25)*7=924 pizz -> 3 pizzy do týdne (pro pizzažrouty) = 308 týdnů = skoro 6 let, než to prožeru :-D

+4/0
29.11.2016 14:56

A87d47a72m 79F10i39s76e85r 9153667564

Nemělo by to být označeno jako reklamní článek?

+2/0
29.11.2016 13:13

B72á73r88a 75T68e37s34n48e23r78o83v45á 5935100164679

vzhledem k tomu, že nemám plynový sporák, tak je to pro mě neupotřebitelné - ovšem ani mě to nemrzí

0/0
29.11.2016 11:17

M98a41r35t46i20n 46V60o19k59a75s 9492708719743

Mě se to docela líbí. Ale cena je opravdu docela vysoká a navíc jak bylo uvedeno, na sklokeramiku ani indukci se to nedá použít. Takže bohužel ...

+5/0
29.11.2016 11:08

P70a14v98e14l 47Š65v73a32r18c86e74r 1310668692587

Ano, je to neskladný krám, který v domě nebude mít využití. A kolik z nás má doma rotoped? :-)

+7/0
29.11.2016 9:20

J70a85r74o43s81l13a22v 25S90z87p45a48k 6502613888530

No to je krám;-D

+2/0
29.11.2016 8:04

J87a53n 23M71o25t46ů62r74e68k 7560612791259

Ne díky, další (drahý) krám domu nechci.

A asi si za tu cenu objednám z místního dovozu 35x hotovou pizzu .... ;) (to mám tak na 3 roky a spíše ještě déle)

+10/0
29.11.2016 7:33

P86a43v96e89l 46Š84v14a44r70c66e36r 1140408762947

Já raději půjdu 25x do pizzérky

+4/0
29.11.2016 9:18

Š59á90r52k65a 48M38a14t44y90á35š75o66v73á 1581525932679

no , než tohle za 3500,- to si na ni raději jednou za rok dojdu nebo si ji objednám domů....

+7/0
29.11.2016 7:13

L73u74d38v97í91k 59G95a48j26d37o51š90í47k 2125683834812

V troubě mi to sice bude trvat o pár minut déle, ale zato v ní upeču 4 pizzy najednou, což v situaci, kdy potřebujete „nakrmit velkou společnost“ je daleko efektivnější. Troubu bez problémů vyhřeju na 300 °C.

Navíc tohle je neskutečně neskladný krám.

Za mě: BLBOST.

+15/0
29.11.2016 2:12

Najdete na iDNES.cz