Diskuze

Zkuste nadýchané čokoládové suflé s karamelizovanými ořechy a mascarpone

Suflé je kulinářská specialita, která při přípravě v troubě zvětší svůj objem. Jednou z hlavních ingrediencí jsou obvykle našlehané vaječné bílky. Podává se ihned po upečení. Nadýchané suflé s intenzivní čokoládovou chutí posypané karamelizovanými ořechy a lžičkou mascarpone tentokrát uvařil kuchař a módní návrhář Pavel Berky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Čokoládové šuple s makaróny nejím.

0 0
možnosti
DH

D56e95n79i83s 41H83u63m23l

30. 4. 2021 20:54

Zrovna dneska jsem souffle s cheddaremR^, je to takové malé dobrodružství, protože člověk nikdy neví, jak se mu to povede nakynout (a nesplasknout). Někdo dává misky ještě na plát s vodou, aby ne vypeklo víc rovnoměrně. Mně to pak moc nefunguje, musí se péct déle.

0 0
možnosti
PH

Běžte už s tim Berkym do pytle.

0 0
možnosti
JJ

J15a92k22u55b 91J10a22n42d92a

30. 4. 2021 19:50

Proc? Recept je v pohode a treba ja pocitam, ze bych ho mohl udelat pristi vikend na nedeli. Pokud se vam nelibi videa s recepy, tak na ne neklikejte.

3 0
možnosti