náhledy
Emanuelle Ridi připravuje passatelli podle starého rodinného receptu zasloužilé kuchařky.
Autor: TV Prima family
Odvažte 250 gramů strouhanky ze starého pečiva.
Autor: TV Prima family
Přidejte stejné množství strouhaného sýra.
Autor: TV Prima family
Suché ingredience na válu promíchejte, pak uprostřed vytvořte důlek.
Autor: TV Prima family
Přidejte mouku.
Autor: TV Prima family
Přidejte trochu skořice.
Autor: TV Prima family
Přidejte trochu čerstvě nastrouhané citronové kůry.
Autor: TV Prima family
Do důlku rozbijte pět čerstvých vajíček.
Autor: TV Prima family
Vajíčka rozšlehejte a začněte zapracovávat do směsi strouhanky, sýra a mouky.
Autor: TV Prima family
Těsto pořádně propracujte.
Autor: TV Prima family
Těsto pořádně propracujte.
Autor: TV Prima family
Z těsta odkrojte přiměřenou část, která se vejde do formy.
Autor: TV Prima family
Formu s dávkou těsta přiklopte víčkem, na řadu přijde práce vašich svalů.
Autor: TV Prima family
Stlačením pístu propasírujte těsto skrz perforované dno formy.
Autor: TV Prima family
Stlačením pístu propasírujte těsto skrz perforované dno formy.
Autor: TV Prima family
Protlačené passatelli odkrojte a formu naplňte dalším dílem těsta, až ho všechno zpracujete.
Autor: TV Prima family
Na pánev kápněte trochu rostlinného oleje.
Autor: TV Prima family
Na rozpálenou pánev vhoďte škeble.
Autor: TV Prima family
Škeble zalijte bílým vínem.
Autor: TV Prima family
Škeble přikryjte, aby se podusily.
Autor: TV Prima family
K podušeným škeblím přidejte pokrájená rajčata.
Autor: TV Prima family
Passatelli vhoďte do vroucí vody.
Autor: TV Prima family
Provařené passatelli přiho´dte na pánev k plodům moře.
Autor: TV Prima family
Na pánev přihoďte povařené passatelli.
Autor: TV Prima family
Přisypte nasekanou petrželku.
Autor: TV Prima family
Obsah pánve promíchejte několikerým "prohozením".
Autor: TV Prima family
Passatelli s plody moře a rukolou podle šéfkuchaře Emanuella Ridiho
Autor: TV Prima family