náhledy
Majitelka Cafe Prague v Chicagu s partnerem naslouchají Pohlreichovi, aby se dozvěděli, kde dělají chyby.
Autor: Prima TV
Pohlreich školí českého (vpravo) a polského kuchaře.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich a Markéta Hrubešová
Autor: Braun
Zdeněk Pohlreich se štábem v kuchyni restaurace Cafe Prague v Chicagu
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich v plzeňském podniku Simsalabim
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich v plzeňském podniku Simsalabim
Autor: Prima TV
Šéf se soustředí na servírování hotového jídla.
Autor: Prima TV
Setkání Zdeňka Pohlreicha s plzeňským fanouškem...
Autor: Prima TV
Lišta na objednávky je podle Pohlreicha základem hladkého chodu každé kuchyně.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich chytá pod restaurací divoké pstruhy za asistence Pavla Kuřete.
Autor: Prima TV
Romantický večer ve dvou s jídlem připraveným na česneku? Dobrý číšník vás na úskalí konkrétního jídla musí upozornit.
Autor: prima TV
"Jak vypadá pražma? To netuším." Tohle by vám číšník nikdy neměl říct.
Autor: prima TV
Zdeněk Pohlreich vysvětluje panu Kuřeti, že nemůže myslet jen na hosty. Že musí alespoň trochu myslet i na sebe.
Autor: Prima TV
Originální papírové prostírání je v poměru k tomu, jak může stolování pozvednout, levnou záležitostí. Majitel se šéfem a místním grafikem vybírají, které bude nejlepší.
Autor: prima TV
Když hostovi nabízí a vybírá víno k jídlu Pohlreich, je jasné, že takhle prodává profík, který ví, co chce. Číšník prostě nesmí být jen nosič jídelních a nápojových lístků.
Autor: prima TV
Pohlreich předvádí, že rybí kuchyně stojí na čerstvých surovinách. Při poctivých přípravách už je vlastní jídlo připravené za pár minut.
Autor: prima TV
Zdeněk Pohlreich sleduje cvrkot v kuchyni Kuželny.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich sleduje na place, jak se personál Kuželny chová k hostům. Z toho, co vidí, radost nemá.
Autor: Prima TV
"Na soustružníka dobrý!" chválí Pohlreich.
Autor: Prima TV
Pohlreich ochutnává v restauraci U stoleté lípy
Autor: Prima TV
Pohlreich vysvětluje, že dobrý kuchař z mražených polotovarů v sezoně nevaří.
Autor: Prima TV
Pár kilometrů od restaurace mají kuchaři možnost nakupovat v senzačním zahradnictví plném čerstvých bylinek a zeleniny. Na snímku se Pohlreich nemůže nabažit vůně bazalkového salátu.
Autor: Prima TV
V táborské restauraci Pintovka se ukáže, že jeden "iniciativní blbec" v kuchyni vám může rozhodit celou hospodu.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich v táborské restauraci Pintovka
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich vysvětluje jednomu z majitelů restaurace U svatého Filipa a Jakuba, že ve špíně se vařit nebude.
Autor: Prima TV
Žádný kuchař by neměl z kuchyně pustit jídlo, které neochutnal. To Zdeněk Pohlreich ctí.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich vysvětluje majitelům, že sezónní menu z kvalitních surovin jim může přitáhnout zákazníky, kteří se budou rádi vracet.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich při rozhovorech s kuchaři rozkrývá poměry v restauraci Bohéma a nestačí se divit.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich tvrdí, že i chuť hamburgeru může být nezapomenutelným zážitkem.
Autor: Prima TV