Paragliding, vířivka a cestování. Vybrali jste nejlepší místa k relaxaci

aktualizováno 
Během přelomu roku jste posílali příspěvky a fotografie míst, kde nejraději relaxujete. Dnes přinášíme poslední výběr z vašich fotografií. Až během několika dní vytvoříme velkou souhrnnou fotogalerii, kde budete moci hlasovat, vzejde z ní vítěz infrasauny.
Část 1/9

Soutěž O nejlepší místo k relaxaci jsme uspořádali se společností Mountfield. Cenou je infrasauna Isabel 2, což je dvoumístná sauna a součástí je i dovoz na místo a montáž.

Během soutěže jste posílali fotografie oblíbených míst či činností. Překvapivě však nepřevážily práce v dílně či „štrikování“, většina příspěvků se týkala spíš cestování a zážitků.

Relax při štípání dříví

Výjimkou je hned první dnešní příspěvek od našeho čtenáře Viktora Hrbáčka. Ten si po práci vyčistí hlavu úplně obyčejným štípáním dříví. 

Štípání dříví

Štípání dříví

„Mohl bych zaslat spousty fotek krásných míst v přírodě z procházek lesem na houbách, při odpočinku u vody nebo z celodenního běžkování po vrcholcích hor, ale jako první mě napadlo podělit se s vámi o ne moc působivou fotkou z odpoledního štípání dřeva, kdy by bylo po náročné práci moc příjemné dopřát si kromě odpočinku také relaxaci v podobě sauny,“ popisuje prvotní impuls.

O soutěži

Soutěžilo se do 15. ledna 2019. Z vybraných a zveřejněných příspěvků během několika dnů vyrobíme fotogalerii a čtenáři na závěr vyberou vítěze.

Kompletní pravidla pro účastníky soutěže najdete ZDE.

Cenu do soutěže (infrasaunu Isabel 2) věnovala společnost Mountfield.

Infrasauna Isabel 2, kterou můžete vyhrát v soutěži.

Infrasauna Isabel 2, kterou můžete vyhrát v soutěži.

Autor:

Tipy na jaro


Nejčtenější

UHO stále žije. V restauracích se maskuje za přírodní šťávu

Základní omáčka, kterou v restauraci najdete u receptů s jídlem přelitým šťávou.

Tradiční česká rychlovka z jídelen v podobě UHO, tedy univerzální hnědé omáčky, stále přežívá v řadě hospod a...

Kuře v jogurtu podle Pohlreicha. Ozvláštnil ho kurkumou a chilli

Kuřecí plátek nakládaný v jogurtové marinádě

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich jako by naslouchal fanouškům a od poměrně drahého hovězího masa se přesouvá do lidovějších...

Odis je ideální psí společník z Ukrajiny, miluje sport i lenošení na gauči

Toto plemeno se skvěle hodí na všemožné psí sporty.

Ukrajinský odis je univerzální společník vhodný jak pro sport, tak lenošení na gauči. Je to vynikající rodinný...

Rodinnou zahradu na kraji města architekti propojili s okolní krajinou

Z nudné smutné placky u novostavby rodinného domku vytvořili architekti se...

Mladí manželé z Českolipska měli už při výstavbě domu jasno v tom, že si nechají od architekta navrhnout i zahradu. Jen...

Zakládáte či chcete měnit svou zahradu? Nejdříve si ujasněte koncepci

Patříte-li mezi společenské typy, můžete zahradu koncipovat jako velký obývák s...

Chystáte se vybudovat novou zahradu či změnit vzhled té stávající? Právě vám je tedy určen pětidílný seriál magazínu...

Další z rubriky

Atlas bylin: Detoxikace bez legrace aneb za játra silnější

Sadec konopic

O odstraňování škodlivin z těla se u zdravého člověka postarají jednotlivé orgány samy, takže současný trend používat...

Pohlreich se vrací na obrazovky s grilováním steaků. Na řadě je T-bone

T-bone steak s gremolatou

Primácký pořad Rozpal to, šéfe! se šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem zahájil prvním dílem svoji jarní premiéru....

Netradiční hovězí steak z roštěné. Vyzkoušejte marinádu z jalovce a vodky

Klasické grilování hovězího si vystačí se solí a pepřem, ale pokud toužíte po...

Klasické grilování hovězího si vystačí se solí a pepřem, ale pokud toužíte po nových chutích, zkuste maso na chvíli...

Najdete na iDNES.cz