náhledy
Takto vypadal výsledek. Masala z cizrny s chlebem naan
Autor: Marek Burza
Vaří se jako obyčejně ve dvojicích.
Autor: Marek Burza
Vaří se z cizrny, nechybí rajče, česnek ani cibule.
Autor: Marek Burza
Kuchař Radek Jakubec napřed předvede, co se od frekventantů bude chtít..
Autor: Marek Burza
Začne se indickým chlebem naan.
Autor: Marek Burza
Účastníci kurzu vyfasují slušivé zástěry.
Autor: Marek Burza
Vodu přilévejte do mouky postupně.
Autor: Marek Burza
Vaří se na běžném rostlinném oleji, olivový by byl příliš aromatický.
Autor: Marek Burza
Do základu patří i zázvor.
Autor: Marek Burza
Až orestujete čenekm i rajčata, můžete směs podlít trochou nálevu z cizrny.
Autor: Marek Burza
Cizrna přijde na pánev až nakonec.
Autor: Marek Burza
Z těsta se vypracuje těsto a dá se na chvíli odpočinout do lednice.
Autor: Marek Burza
Chlapi si rozdělili práci.
Autor: Marek Burza
Nejběžnější koření používané v indické kuchyni. Dnes už ho seženete i v hypermarketu.
Autor: Marek Burza
Šéfkuchař z těsta vypracovává bochánek.
Autor: Marek Burza
Zaujetí při práci s těstem.
Autor: Marek Burza
Placky se pečou nasucho na pánvi nebo přímo na tále.
Autor: Marek Burza
Tvarování placek někdy může být adrenalin.
Autor: Marek Burza
Kuchař kmitá mezi jednotlivými stanovišti, teď už se hlavně ochutnává a dolaďují se chutě.
Autor: Marek Burza
Placky se otáčejí, jakmile dostanou typickou „vyrážku“.
Autor: Marek Burza