Diskuze

VIDEO: Nad ulomenou špičkou nože nezoufejte. Snadno ji opravíte

Pro každého kuchaře je noční můrou, když upustí na zem a poškodí svůj oblíbený nůž. I ten s ulomenou špičkou lze však snadno opravit tak, aby fungoval stejně dobře jako dřív. Podívejte se na videu na jednoduchý návod.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hodinku času? Na to si svého času příliš vážím, nebo asi nemám nože za tisíce. Prostě špičku znovu natvaruji brusným kotoučem, nebo diskem na vrtačce, pochopitelně tak, abych ji nepřehřál a neodkalil. A pak už jen klasicky kameny nabrousit, 5..10 minut.

7 0
možnosti

Je to stejný, jako nůž v myčce. Na brusce se nůž zahřeje a popustí. A pak už nikdy nepůjde dobře nabrousit a ostří nevydrží.

0 0
možnosti