náhledy
Autor: Marek Burza
Hummus ze žlutého hrachu můžete ozdobit zeleninou a v tomto případě i opraženými kuličkami cizrny.
Autor: Marek Burza
Příloha z fazolí, zeleniny a slaniny.
Autor: Marek Burza
Cizrnu použijete na vše - od polévky přes saláty až po hummus.
Autor: Marek Burza
Uvařená bílá fazole. Před dalším použitím vyndejte zeleninu, už bude stejně rozvařená, vylouhovaná a bez chuti.
Autor: Marek Burza
Luštěniny nechejte namáčet klidně v pokojové teplotě a pěny nahoře se nebojte. Stejně budete při vaření sbírat.
Autor: Marek Burza
Přelijte je do hrnce, přidejte zeleninu a sůl a začněte vařit.
Autor: Marek Burza
Během varu opatrně sbírejte pěnu.
Autor: Marek Burza
Zcezené fazolky
Autor: Marek Burza
Zahuštění fozolkové přílohy máslem. V té době už musí být směs mimo plamen.
Autor: Marek Burza