zavřít
Marek Burza
Příloha z fazolí, zeleniny a slaniny.
Marek Burza
Luštěniny nechejte namáčet klidně v pokojové teplotě a pěny nahoře se nebojte. Stejně budete při vaření sbírat.
Marek Burza
Cizrnu použijete na vše - od polévky přes saláty až po hummus.
Marek Burza
Přelijte je do hrnce, přidejte zeleninu a sůl a začněte vařit.
Marek Burza
Francouzská čočková polévka
Autor:
Profimedia.cz
Během varu opatrně sbírejte pěnu.
Marek Burza
Související články
Pohlreich ukázal, jak i z nenáviděných fazolí uděláte atraktivní polévku
VIDEO: Čtyři bleskové recepty z luštěnin, které přesvědčí i „odpírače“
Naučte se jednoduchá zdravá jídla ze zásob, které jste zbytečně nakoupili
Na Nový rok nezapomeňte na čočku. Zkuste ji třeba jako lehoučký salát
zpět na článek