náhledy
Jak vyudit lososa na grilu
Autor: Marek Neuman
Kuchaři Michal Zámečník (vlevo) a Martin Kortus
Autor: Marek Neuman
Keramický gril kamado, kterému se také říká vajíčko
Autor: Marek Neuman
V hlavní roli prkénko, na kterém se bude ryba péct.
Autor: Marek Neuman
Rybu solte pěkně z výšky, ať je rovnoměrně okořeněná.
Autor: Marek Neuman
Pokapejte olivovým olejem a se solí do ryby vmasírujte.
Autor: Marek Neuman
Portugalské peri peri koření
Autor: Marek Neuman
S rybou zároveň ogrilujete i chřest.
Autor: Marek Neuman
Chřest zasypte troškou soli, cukru, přidejte olivový olej a promíchejte.
Autor: Marek Neuman
Dva stejné kusy masa, jen chuť je úplně jiná.
Autor: Marek Neuman