Kurzy vaření

V arabských zemích mi nechutná. Nevím, co dávají do jídla, říká Lounová

Olga Lounová (39) se rozpovídala na téma jídlo a vaření. Jak je na tom zpěvačka s přípravou jídel na dovolené? Ve kterých zemích jí moc nechutná a proč? A co umí sama nejlépe připravit? To vše...

6. října 2020  11:20

Sperma jako hlavní ingredience? V Londýně vzniká netradiční kurz vaření

Máte dojem, že na kurzech vaření není nic zajímavého? Pak zbystřete, protože na obzoru je něco zcela netradičního. V Londýně se totiž chystá nový kurz pro kuchaře experimentátory. Podmínkou je...

21. října 2016

VIDEO: Nejlepší šéfkuchaři v jedné kuchyni na festivalu Chef Time Fest

Není normální, aby se v jedné kuchyni během jediného večera setkala smetánka českých kuchařů jako při právě probíhajícím gastrofestivalu Chef Time Fest.

23. ledna 2015  14:17

VIDEO: Hruškovi jeho peníze nezávidím. Ale nechápu to, říká Pohlreich

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich na úspěch Ládi Hrušky s jeho kuchařkou levných receptů nežárlí. Nechápe ale, proč takové knížky vůbec vycházejí. Pohlreich, který si jindy nebere ve svých vyjádřeních...

18. prosince 2014  12:55

Cibuláda k masu i sýrům, jak ji připravit krok za krokem

Delikátní marmeláda z červené cibule a vína je skvělá k masu, sýrům, ale i samotná. V lednici vydrží zhruba tři měsíce, můžete ji ale i sterilovat, tím se její trvanlivost prodlouží.

30. července 2013

Staré knihy doslova k nakousnutí. Jsou potaženy sladkým marcipánem

Když dort pro ředitelku liberecké knihovny, tak jednoznačně v podobě knihy. A ne jedné, tři jsou víc. Tak dort pojala cukrářka Markéta Krajčovičová. A protože pracuje zásadně podle předlohy,...

17. června 2013

VIDEO: Dorty vzbuzující dokonalé iluze. Vznikají dlouho, snědí se hned

Vystudovala tvorbu a výrobu skleněných figurek v Železném Brodu, nyní tvoří dorty jako umělecká díla. První dort v životě přitom upekla až své dceři k druhým narozeninám před necelými čtyřmi lety. A...

4. března 2013  10:03

Testujeme kurzy vaření: v Ola Kala užijete legraci s nádechem Francie

Kombinaci humoru a čerstvých surovin nabídl kurz ve studiu Ola Kala. Krásné prostředí ve stylu francouzského venkova přímo vybízí k tomu, abyste do jídla přidávali hodně vína a bylinek.

10. června 2010

Testujeme kurzy vaření: v Chefparade začátečníci zdržovali pokročilé

Kurzy vaření Chefparade můžete absolvovat za baťovskou cenu 990 korun, vaří se z kvalitních a čerstvých surovin. Kurzy jsou ale určeny spíše pro začátečníky, což může zdržovat ty, kdo jsou dál a pídí...

9. června 2010

Testujeme kurzy vaření: Kluci v akci nesouhlasí se záporným hodnocením

Otestovali jsme pro vás tři z populárních kurzů vaření. Lekce Čerstvé školy vaření pořádaná Kluky v akci z hodnocení nevyšla právě dobře, na konci recenze najdete i reakci Filipa Sajlera, který kurz...

8. června 2010,  aktualizováno  25.6
Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.