Christian Duy Chu | foto: Jan Zatorsky, MAFRA

Z vietnamského bistra k vlastní luxusní restauraci. Příběh šéfkuchaře Duy Chu

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Měl se stát právníkem nebo lékařem, ale na gymnáziu propadl vaření. Před téměř třemi roky si otevřel restauraci, které si všimli i v michelinském průvodci. Christian Duy Chu chce být ještě lepší

Kdybyste mohl uvařit jediné jídlo, které by mělo předvést váš kuchařský um, co by to bylo?
Asi domácí vietnamskou omeletu se šalotkou, pažitkou a rybí omáčkou. Podle omelety poznáte, kdo je skutečně dobrý kuchař. Záleží na její struktuře, vlastnostech a chuti. Každá země má svoji ideální omeletu. Sám ji mám nejraději, když není suchá, ale jemná, klidně i tekutá, má chuť a ani nemusí být nadýchaná. 

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se

Hovory na talíři