- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Na chalupě nikdy neopomenu dát lógr žížalkám do záhonu.
To jsou kecy. Vysypával jsem hodně logru, plný bedny na záhony a slimáci tam stejně byli.
No to fakt vyskusam, kazdy rok mi ti bestie skoro uplne znicia brslen / eonymus japon./
Dufam, ze bude stacit Lavazza...
Jaký je rozdíl, když nechám lógr vyschnout a posléze zaleju kompostér či do něj naprší a vylitím lógru do kompostu bez sušení?
Ide asi len o to, že keď lógr vysušíte, lepšie a dlhšie sa dá skladovať.. pre toho kto nemá "operatívny" prístup ku kompostu... pokiaľ ho na kompost dáte hneď po výrobe kávy, niet čo riešiť....
No nevim, teplo, vlhko... Když vykydám bobky z kávovaru, tak je to otázkou 24 hod. nez začnou plesnivět. A plesnivé věci dle mého názoru do kompostu nepatří...
Ale v kompostéru je teplo a vlhko jaksi přirozeně.