náhledy
Jiří Roith tvrdí, že když se kuchař naučí základní techniky, může uvařit všechno z jakékoliv světové kuchyně.
Autor: MAFRA
Jedním z ambasadorů a školitelem je Filip Sajler známý z pořadu Kluci v akci.
Autor: Jiří Roith
Při lektorování se střídají známí a zkušení lektoři.
Autor: Jiří Roith
Jedním z nich je i Radek David z La Veranda a Babiččiny zahrady.
Autor: Jiří Roith
Radek David předvádí takzvaný plating, tedy finální vizuální podobu, jak by jídlo mohlo vypadat na talíři.
Autor: Jiří Roith
KU Young Chef je soutěž pro mladé a zapálené kuchaře.
Autor: Jiří Roith
Nejlepší ze studentů v klání KU Young Chef
Autor: Jiří Roith
V první fázi KU Young Chef je teoretická výuka.
Autor: Jiří Roith
KU Young Chef se už tradičně koná v Kulinářské akademii Grosetto v Průhonicích u Prahy.
Autor: Jiří Roith
Veškeré techniky napřed předvede kuchař.
Autor: Jiří Roith
Veškeré techniky napřed předvede kuchař.
Autor: Jiří Roith
Každý ze soutěžících vaří podle zadaného tématu.
Autor: Jiří Roith
Jiří Roith zavádí své kuchařské videokurzy do středních škol.
Autor: František Vlček, MAFRA