zavřít
Oponka je vnitřní sval na bránici s dlouhým vláknem.
Amaso
Struktura vysokého roštěnce. Tady je s kostí, mezi kuchaři nazývaný Prime rib.
Prima TV
Pohlreich vysvětluje, jaké kosti a masa tvoří T-bone steak.
Prima
Svíčková
Naše maso
Šéfkuchař Jaroslav Sapík bude v sobotu v Hostíně u Vojkovic připravovat degustační chřestové menu.
www.ceskychrest.cz
T-bone steak
Naše maso
Váleček
Naše maso
Zrcátko
Naše maso
Malý ořech
Naše maso
Nízký roštěnec
Naše maso
Karabáček
Naše maso
Bryndáček
Naše maso
Související články
Pohlreich griluje levné hovězí hrudí v suché marinádě jako Texasan
Netradiční hovězí steak z roštěné. Vyzkoušejte marinádu z jalovce a vodky
Kotlety na gril zkuste naplnit sýrem a šunkou a potírejte máslem s chilli
Zálesácký chleba zvládnete snadno i na grilu v polních podmínkách
zpět na článek