Jak to bylo, šéfe?
Snadný recept na hubnutí. Těstoviny jezte al dente a pomalu, radí vědci
Jestli existuje něco, co Italové opravdu nesnášejí, jsou to rozvařené těstoviny. Vědci navíc nyní...
Když kari, tak Ari. Pohlreich odstartoval poslední díl Jak to bylo, šéfe?
Asijská kuchyně se stále silněji prosazuje nejen ve světě, ale i u nás. Z malých bister se...
Pohlreich vzpomínal na bordeláře i naivy, kteří nerozumí hospodským počtům
V další epizodě Jak to bylo, šéfe? se můžete vrátit do dob ze 3. a 4. řady show Ano, šéfe!...
Brno Pohlreicha nepřestává překvapovat. Dostal ho pstruh s kysaným zelím
V další epizodě pořadu Jak to bylo, šéfe? se kuchař Zdeněk Pohlreich vypravil do Brna. Jelikož se...
Pohlreich se skoro neudržel na nohou, když si restauratér zavolal vědmu
V pořadu Jak to bylo, šéfe? šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vzpomínal na největší „špeky“ ze 3. a 4....
Sebevědomí některých kuchařů bylo neskutečné, vzpomínal Pohlreich na natáčení
Kuchař Zdeněk Pohlreich vzpomínal v pořadu Jak to bylo, šéfe? na zážitky z natáčení z 3. a 4. řady...
Pohlreich ukázal, že lze dělat pravou japonskou kuchyni i na Vinohradech
Kuchař Zdeněk Pohlreich se během své show Ano, šéfe! potýkal s tím, že během svých návštěv narážel...
Pohlreich navštívil kuchaře, který nikdy neviděl Ano, šéfe! Jenom koukal
Většinu své kuchařské kariéry strávil kuchař Jan Knedla v zahraničí, kde získával zkušenosti v...
Jak to bylo, šéfe? se vrátilo. Pohlreich otestoval kuchařského olympionika
Seriál Jan Všetečka byl historicky prvním českým kuchařem, který se probojoval do světové soutěže Bocuse...
Pohlreich se vrátil do Mama’s. Kontroloval jejich hvězdičky a byl nadšený
Zdeněk Pohlreich se po letech vrátil do ostravské americké restaurace Mama´s. Což je v nové sérii...
Nemá cenu podnikat, když vyděláte stejně jako zaměstnanec, tvrdí Pohlreich
Zdeněk Pohlreich se v seriálu Jak to bylo, šéfe? vrací ve vzpomínkách k natáčení v českých...
Pohlreich: Některým podnikům v Ano, šéfe! nešlo pomoci, už bylo pozdě
Pořad Jak to bylo, šéfe? v televizi Prima je návratem k natáčení starých řad kuchařova putování po...
Hlava napomádovaná, ale nohy smrděj, vzpomínal Pohlreich na Ano, šéfe!
Nová řada příběhů šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha je jiná. Dává tu do kontrastu mnohdy otřesné zážitky...
Nejhorší je, že se svým starým hláškám sám směju, říká Pohlreich
Zdeněk Pohlreich v novém pořadu Jak to bylo, šéfe? vzpomíná na stará natáčení, ale zároveň míří do...
VIDEO: Pohlreich v novém pořadu ukazuje, jak se změnila česká gastronomie
Zdeněk Pohlreich se v novém pořadu Jak to bylo, šéfe? vrací v nejlepší formě, na vybavení kuchyní...
Domácí pastrami na grilu je pro trpělivé. Nakládáte ho skoro týden
Hovězí hrudí naložte už v pondělí a v sobotu budete mít hotovo. Pastrami potřebuje trochu více...
Bábovka na grilu? Pro Ivetu Fabešovou to není žádný problém
Cukrářka Iveta Fabešová v dalším dílu show Zdeňka Pohlreicha Rozpal to, šéfe! přijala výzvu, jak si...
Velké divadlo na malém grilu. Toto je tortilla podle Zdeňka Pohlreicha
Zdeněk Pohlreich je nejšťastnější, když může i v polních podmínkách ukázat, že vaření není jen o...
Staré rohlíky nevyhazujte, vyrobte si krutony i do zásoby, radí Pohlreich
V nové show Šéfem za pár minut chce Zdeněk Pohlreich vařit jednoduše a úsporně. V aktuálním dílu...
Spousta Čechů ani neví, jak chutná dobrý kus masa, tvrdí Pohlreich
Ačkoliv šéfkuchař Zdeněk Pohlreich tráví za oceánem i několik měsíců v roce, v USA by natrvalo žít...
Pohlreich odhalil rozpory v kuchyni. Kuchaři to zabalili kvůli neshodám
V pořadu televize Prima Ano, šéfe! se odehrálo drama, které je velmi časté v mnoha restauracích. Až...
Zdeněk Pohlreich: Končím, patřím do starého železa, už většinou ani nevařím
Téměř deset let jezdil po celé zemi a radil majitelům restaurací. Jeho pořad Ano, šéfe! se stal...
VIDEO: Čerstvé, nebo zkažené? Triky, které vám pomohou při vaření vajec
Jako synonymum neschopnosti v kuchyni se říká: umí jenom uvařit vejce a čaj. Ale práce s vejci není...
Perfektní rybí karbanátek. Asijská kuchyně snadno a rychle u vás na grilu
Rybí karbanátky jsou velmi populární v asijské kuchyni. Zdeněk Pohlreich v dalším díle pořadu...
Pohlreich: Být za sprosťáka mě baví, pracuji přece v dělnické profesi
Profesionalita v gastronomii se pozná podle toho, že je restaurace schopná podávat konzistentní...
Pohlreich na grilu vyrábí i demi glace. A ukáže krkovičku s čimičuri
Zdeněk Pohlreich boří mýty o tom, že doma vyrobit demi glace je neskutečně pracné. Tím spíš, že ho...
Slovo babička je dnes hlavně marketingový tahák, tvrdí Pohlreich
Zdeněk Pohlreich bude vyučovat. Připravuje šestidílnou sérii, kde bude diváky seznamovat se základy...
VIDEO: Zářné hospodské zítřky nevidím, nejsou asi lidi, říká Pohlreich
Zdeněk Pohlreich natáčí další řadu hospodské show Ano, šéfe! Působí ale při tom trochu smutně. "Už...