Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jak to bylo, šéfe?

Snadný recept na hubnutí. Těstoviny jezte al dente a pomalu, radí vědci

26. května 2023

Jestli existuje něco, co Italové opravdu nesnášejí, jsou to rozvařené těstoviny. Vědci navíc nyní...

Když kari, tak Ari. Pohlreich odstartoval poslední díl Jak to bylo, šéfe?

17. prosince 2022

Asijská kuchyně se stále silněji prosazuje nejen ve světě, ale i u nás. Z malých bister se...

Pohlreich vzpomínal na bordeláře i naivy, kteří nerozumí hospodským počtům

10. prosince 2022

V další epizodě Jak to bylo, šéfe? se můžete vrátit do dob ze 3. a 4. řady show Ano, šéfe!...

Brno Pohlreicha nepřestává překvapovat. Dostal ho pstruh s kysaným zelím

3. prosince 2022

V další epizodě pořadu Jak to bylo, šéfe? se kuchař Zdeněk Pohlreich vypravil do Brna. Jelikož se...

Pohlreich se skoro neudržel na nohou, když si restauratér zavolal vědmu

26. listopadu 2022

V pořadu Jak to bylo, šéfe? šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vzpomínal na největší „špeky“ ze 3. a 4....

Sebevědomí některých kuchařů bylo neskutečné, vzpomínal Pohlreich na natáčení

19. listopadu 2022

Kuchař Zdeněk Pohlreich vzpomínal v pořadu Jak to bylo, šéfe? na zážitky z natáčení z 3. a 4. řady...

Pohlreich ukázal, že lze dělat pravou japonskou kuchyni i na Vinohradech

12. listopadu 2022

Kuchař Zdeněk Pohlreich se během své show Ano, šéfe! potýkal s tím, že během svých návštěv narážel...

Pohlreich navštívil kuchaře, který nikdy neviděl Ano, šéfe! Jenom koukal

5. listopadu 2022

Většinu své kuchařské kariéry strávil kuchař Jan Knedla v zahraničí, kde získával zkušenosti v...

Jak to bylo, šéfe? se vrátilo. Pohlreich otestoval kuchařského olympionika

29. října 2022

Seriál Jan Všetečka byl historicky prvním českým kuchařem, který se probojoval do světové soutěže Bocuse...

Pohlreich se vrátil do Mama’s. Kontroloval jejich hvězdičky a byl nadšený

7. června 2022

Zdeněk Pohlreich se po letech vrátil do ostravské americké restaurace Mama´s. Což je v nové sérii...

Nemá cenu podnikat, když vyděláte stejně jako zaměstnanec, tvrdí Pohlreich

31. května 2022

Zdeněk Pohlreich se v seriálu Jak to bylo, šéfe? vrací ve vzpomínkách k natáčení v českých...

Pohlreich: Některým podnikům v Ano, šéfe! nešlo pomoci, už bylo pozdě

24. května 2022

Pořad Jak to bylo, šéfe? v televizi Prima je návratem k natáčení starých řad kuchařova putování po...

Hlava napomádovaná, ale nohy smrděj, vzpomínal Pohlreich na Ano, šéfe!

17. května 2022

Nová řada příběhů šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha je jiná. Dává tu do kontrastu mnohdy otřesné zážitky...

Nejhorší je, že se svým starým hláškám sám směju, říká Pohlreich

10. května 2022

Zdeněk Pohlreich v novém pořadu Jak to bylo, šéfe? vzpomíná na stará natáčení, ale zároveň míří do...

VIDEO: Pohlreich v novém pořadu ukazuje, jak se změnila česká gastronomie

3. května 2022

Zdeněk Pohlreich se v novém pořadu Jak to bylo, šéfe? vrací v nejlepší formě, na vybavení kuchyní...

Domácí pastrami na grilu je pro trpělivé. Nakládáte ho skoro týden

16. června 2021

Hovězí hrudí naložte už v pondělí a v sobotu budete mít hotovo. Pastrami potřebuje trochu více...

Bábovka na grilu? Pro Ivetu Fabešovou to není žádný problém

9. června 2021

Cukrářka Iveta Fabešová v dalším dílu show Zdeňka Pohlreicha Rozpal to, šéfe! přijala výzvu, jak si...

Velké divadlo na malém grilu. Toto je tortilla podle Zdeňka Pohlreicha

2. června 2021

Zdeněk Pohlreich je nejšťastnější, když může i v polních podmínkách ukázat, že vaření není jen o...

Staré rohlíky nevyhazujte, vyrobte si krutony i do zásoby, radí Pohlreich

6. listopadu 2020

V nové show Šéfem za pár minut chce Zdeněk Pohlreich vařit jednoduše a úsporně. V aktuálním dílu...

Spousta Čechů ani neví, jak chutná dobrý kus masa, tvrdí Pohlreich

16. června 2019

Ačkoliv šéfkuchař Zdeněk Pohlreich tráví za oceánem i několik měsíců v roce, v USA by natrvalo žít...

Pohlreich odhalil rozpory v kuchyni. Kuchaři to zabalili kvůli neshodám

20. září 2018

V pořadu televize Prima Ano, šéfe! se odehrálo drama, které je velmi časté v mnoha restauracích. Až...

Zdeněk Pohlreich: Končím, patřím do starého železa, už většinou ani nevařím

19. července 2018

Téměř deset let jezdil po celé zemi a radil majitelům restaurací. Jeho pořad Ano, šéfe! se stal...

VIDEO: Čerstvé, nebo zkažené? Triky, které vám pomohou při vaření vajec

20. září 2017

Jako synonymum neschopnosti v kuchyni se říká: umí jenom uvařit vejce a čaj. Ale práce s vejci není...

Perfektní rybí karbanátek. Asijská kuchyně snadno a rychle u vás na grilu

5. června 2017

Rybí karbanátky jsou velmi populární v asijské kuchyni. Zdeněk Pohlreich v dalším díle pořadu...

Pohlreich: Být za sprosťáka mě baví, pracuji přece v dělnické profesi

19. března 2016  12:08,  aktualizováno  21.3 9:59

Profesionalita v gastronomii se pozná podle toho, že je restaurace schopná podávat konzistentní...

Pohlreich na grilu vyrábí i demi glace. A ukáže krkovičku s čimičuri

25. května 2014

Zdeněk Pohlreich boří mýty o tom, že doma vyrobit demi glace je neskutečně pracné. Tím spíš, že ho...

Slovo babička je dnes hlavně marketingový tahák, tvrdí Pohlreich

Zdeňek Pohlreich v novém pořadu Vařte jako šéf!
7. května 2013

Zdeněk Pohlreich bude vyučovat. Připravuje šestidílnou sérii, kde bude diváky seznamovat se základy...

VIDEO: Zářné hospodské zítřky nevidím, nejsou asi lidi, říká Pohlreich

4. dubna 2012

Zdeněk Pohlreich natáčí další řadu hospodské show Ano, šéfe! Působí ale při tom trochu smutně. "Už...

Krmítko v americkém Ohiu