náhledy
Zdeněk Pohlreich proniká s místním šéfkuchařem a provozní do tajů zámecké kuchyně v Havířově.
Autor: FTV Prima
Personál restarace hotelu Zámek v Havířově není zvyklý na velký frmol.
Autor: FTV Prima
Chvílemi se šéf tentokrát necítí dobře už jen z toho důvodu, že je celé té šílené snahy součástí.
Autor: FTV Prima
Chřest vyhlížející na talíři jako párek v rohlíku šéfa upřímně pobavil.
Autor: FTV Prima
Masová směs z mraženého masa už mu tak zábavná nepřipadala.
Autor: FTV Prima
Havířovský hotel Zámek má potenciál, nemusel by být ztrátový: má restauraci, ubytovací kapacitu, obřadní síň...
Autor: FTV Prima
Havířovský hotel Zámek potenciál má, personál ho ovšem musí brát za svůj, jinak to nemůže fungovat.
Autor: FTV Prima
Pohlreich předvádí šéfkuchaři, jak málo stačí, aby člověk připravil z kvalitních čerstvých ingrediencí opravdu dobré jídlo.
Autor: FTV Prima
Pohlreich předvedl, jak připravit šťavnatý steak, čerstvý salát či kvalitní těstoviny. A opět zdůraznil, že nejdůležitější ze všeho je v restaurační kuchyni příprava. Dál už je to na personálu Zámku, jak si s tím poradí.
Autor: FTV Prima
Šéfkuchař nemůže podle šéfa argumentovat tím, že kdyby bylo na něm, dělal by všechno jinak.
Autor: FTV Prima
Kuchyň na Zámku nemá ideální organizaci, I proto, že je na jiném patře než restaurace a jídlo se vozí výtahem.
Autor: FTV Prima
Pan radní si jako jednatel vysvětluje s paní provozní, kdo by měl těm děckám - tedy personálu - šéfovat.
Autor: FTV Prima
Paní radní přiběhne za šéfem až na nádražní perón, aby mu přinesla na ochutnání, co šéfkuchař řeckého původu připravil podle svých představ.
Autor: FTV Prima
Při zátěžovém testu pomáhá obsluhovat i paní radní. Bez jídelního lístku se ale hostům těžko objednává.
Autor: FTV Prima
I provozní během zátěžového testu vidí, že organizace v její restauraci nestojí za nic.
Autor: FTV Prima