náhledy
Játrovou směs naneste na topinky z ciabatty.
Autor: PrimaPlay
Krevety s česnekovým olejem.
Autor: PrimaPlay
Telecí kroketky s polníčkovým salátem.
Autor: PrimaPlay
Hovězí francesina ze zbytků hovězího se dá servírovat jako luxusní předkrm (na snímku) či jednohubky.
Autor: Martina Čermáková
Večírek se má připravovat hlavně v klidu, vystresovaný hostitel moc zábavný nebývá.
Autor: Martina Čermáková
Topinky po italsku nikoho neurazí a vypadají luxusně.
Autor: PrimaPlay
Plátkovou želatinu si dopředu namočte do vody a nechte nabobtnat.
Autor: PrimaPlay
V kastrolku přiveďte k varu přiměřené množství sladkého bílého vína.
Autor: Martina Čermáková
V horkém víně rozpusťte plátkovou želatinu, kterou jste nechali nabobtnat ve vodě a "vyždímali".
Autor: Martina Čermáková
Jakmile se želatina rozpustí, nalijte ji na plochou misku a nechte v chladu ztuhnout.
Autor: PrimaPlay
Na pánvičku s orestovanou cibulkou přidejte očištěná jatýrka.
Autor: PrimaPlay
Jatýrka osolte, opepřete, přidejte pár lístků čerstvého tymiánu.
Autor: PrimaPlay
Jatýrka na pánvi rozmačkejte obyčejným šťouchadlem na brambory.
Autor: PrimaPlay
Jatýrka lehce podlévejte stejným vínem, ze kterého jste připravili želatinu.
Autor: PrimaPlay
Plátky ciabatty (například) opečte na olivovém oleji.
Autor: PrimaPlay
Profesionálně připravené jídlo zvládnete i doma, přesvědčuje Pohlreich.
Autor: PrimaPlay
Játrovou směs naneste na topinky z ciabatty.
Autor: PrimaPlay
Na každou topinku ještě můžete dát pár proužků z ančoviček.
Autor: PrimaPlay
Nakonec dejte na každou topinku ještě kousek želatiny s chutí sladkého vína.
Autor: PrimaPlay
Topinky s důbežími játry po italsku
Autor: Martina Čermáková