Co letos chystají hvězdy pro vaši zahradu, domov, kondici i koníčky?

Část 4/13

BLÍŽENCI 21. 5. – 21. 6.

ZAHRADA: I když máte zahradu jako z cukru, je potřeba, abyste výhledově přemýšleli nad změnami. Počítejte s tím, že fyzické síly budou během času vám i vašemu partnerovi ubývat. Přemýšlejte, zda by nebylo dobré zahradu pozvolna převést na bezúdržbový režim. Svého pěstěného trávníku se však zatím nevzdávejte. Mohli byste tam sice zasít pestrou směs lučních květů, ale to by vám rvalo srdce.

DOMOV: Domov máte hezký a útulný, ale snažíte se, aby byl ještě krásnější. Musíte se však nejdříve poradit s partnerem a s dětmi. Jakmile jim začnete vnucovat své nápady, připravte se, že se proti vám zvedne pravá opoziční vlna. Překvapit děti tím, že je pošlete na prázdniny a mezitím jim doma kompletně změníte pokoj, není dobrý nápad. S pozitivní odezvou byste se nepotkali.

ZDRAVÍ A KONDICE: Dosud jste měli zkušenosti jen s potížemi těla. Letos se však můžete dostat do situace, kdy pochopíte, že se o psychiku musíte starat stejně bedlivě jako o fyzickou stránku. Jakmile začnete mít problémy se spánkem, na nic nečekejte a vyrazte k lékaři. Neriskujte zbytečné vyčerpání, které by s sebou nedostatek spánku nesl.

KONÍČKY: Všechno, s čím jste začali loni, se vám podaří rozvinout. Velkým pomocníkem vám budou sociální sítě, na kterých najdete nejen spoustu inspirace, ale i nové přátele. Díky svému koníčku budete i hodně cestovat a zúčastníte se nejrůznějších tuzemských i zahraničních veletrhů. Konto sice dostane trochu zabrat, ale vy budete všestranně spokojení.

Autoři:

Nejčtenější

Jan Punčochář, jeden z nejlepších českých kuchařů, rozjíždí vlastní podnik

Restaurace U Matěje, kterou v dubnu otevře Jan Punčochář.

Před časem se roznesla zpráva, že jeden z nejžádanějších pražských šéfkuchařů končí v restauraci Grand Cru. Od dubna...

Hledám zmizelé příběhy, říká tvůrce legendárních papírových modelů

Architekt a tvůrce legendárních papírových vystřihovánek Richard Vyškovský

Jeho populární papírové modely pobláznily generace českých dětí. Architekt Richard Vyškovský je legenda vystřihovánek,...

Za lány bledulí míří tisíce turistů, ze vsi se na měsíc stalo parkoviště

Když vyjde počasí, vypadá to v rezervaci zhruba takto. Mezi lány bledulí se...

Poslové jara jsou tady, hlásí lidé z Chlébského na Bystřicku. Vesnička na pomezí Vysočiny a Jihomoravského kraje se...

Manuál, jak pěstovat ty nejběžnější bylinky. I v bytě či za oknem

Bylinky za oknem

Miniaturní zahrádka na okenním parapetu umožní sklízet čerstvé bylinky po celý rok. Většina z nich navíc...

Amuse bouche, clafoutis, gravlax, entrecôte. Průvodce jídelním lístkem

Chateaubriand je dvojnásobně tlustý steak ze svíčkové, asi 6 až 7 cm silný.

Dokonce i váš hostinský se zdánlivě zbláznil a má jídelníček plný cizích názvů pokrmů? Při návštěvě restaurace někdy...

Další z rubriky

První potravinová banka má vlastní kuchyni. Učí připravovat zeleninu

Zaměstnanci a dobrovolníci se chystají zavařovat jablka na štrúdl.

Potravinová banka z obchodů získá hromady lilků či brokolice. Jenže potřební lidé, kteří si tam chodí pro potraviny,...

Jak se vyhnout salmonele. Dejte pozor na křížovou kontaminaci

Mezi jednotlivými operacemi v kuchyni si myjte ruce.

Při práci s kuřecím masem nebo vejci by se podle kuchařů mělo automaticky pracovat tak, jako by se předpokládalo, že...

Jan Punčochář, jeden z nejlepších českých kuchařů, rozjíždí vlastní podnik

Restaurace U Matěje, kterou v dubnu otevře Jan Punčochář.

Před časem se roznesla zpráva, že jeden z nejžádanějších pražských šéfkuchařů končí v restauraci Grand Cru. Od dubna...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

Najdete na iDNES.cz