Co letos chystají hvězdy pro vaši zahradu, domov, kondici i koníčky?

Část 2/13

BERAN 21. 3. – 20. 4.

ZAHRADA: Počítejte s tím, že se zahradě budete věnovat daleko méně než obvykle. Jupiter, který prochází vaším sektorem dalekých cest, vás požene do světa. I tam však budete hledat inspiraci, která k vylepšení vaší zahrady poslouží. Dejte si jen pozor, abyste si na místním trhu v nadšení nekoupili rostliny, které se nesmějí vyvážet. Byli byste sice slavní, ale platili byste za to nehoráznou cenu.

DOMOV: Na zásadní změny v zařízení domácnosti to nevypadá, ale na mírná vylepšení ano. Z každé cesty, a že jich letos bude, si přivezete nějakou památku. I v tomto ohledu však budete originální. Zatímco si jiní kupují drobné maličkosti, vy si na bleším trhu pořídíte rovnou stůl a k němu židle. S transportem budou sice trochu problémy, ale to berete jen jako další dobrodružství.

Do nového roku si nejprve naplánujte příjemné věci

Naplánujte si do nového roku nejprve to hezké, ať se máte stále na co těšit.
Nový rok

ZDRAVÍ A KONDICE: Energie máte na rozdávání a vitalitu vám lze jen závidět. Právě proto nesmíte zapomínat, že kromě aktivity potřebujete i relaxaci a stejně důležitá je průběžná péče o vaše zdraví. Na to, že byste choroby přecházeli, raději zapomeňte. Z neléčených zdravotních potíží se může stát chronická záležitost a té byste pak museli věnovat daleko víc času, než by se vám líbilo.

KONÍČKY: Jde o rok, v němž budete až do začátku prosince překypovat energií. Do všeho nového se vrháte s nadšením a beze strachu. Je docela možné, že vyzkoušíte potápění, horolezectví nebo jiné náročnější sporty. Kromě toho se však máte šanci naučit i něco, co vás baví a co by se časem mohlo proměnit ve vaše další pracovní zaměření. Vyzkoušejte a přesvědčte se, že jste opravdu dobří.

Autoři:

Nejčtenější

Jídlo se má zapíjet, klidně i ryba mlékem. Panák na vytrávení je však zlo

Pivo je oblíbené zejména v kombinaci s obtížněji stravitelnými pokrmy. Ty jsou...

Zatímco Francouzi a Italové při jídle obvykle sáhnou po sklence vína, drsní seveřané dávají přednost...

Chtěla kocoura na mazlení, on na ni místo toho útočí. I na vnoučata

Ačkoliv působí jako agresor, podle Kláry kocour Mazlík ve skutečnosti jen...

Šestiletý kocour důchodkyně z Milevska se sice jmenuje Mazlík, ovšem jakémukoliv souznění se svým jménem se úspěšně...

Gastronomie je náhradní vojenská služba, řekl Pohlreich v Rozstřelu

Zdeněk Pohlreich v diskusním pořadu iDNES.cz Rozstřel.

Zdeňka Pohlreicha znají mnozí jen díky roli televizního šéfa, kterou loni po deseti letech s úlevou opustil. Další ho...

V Ugandě staví odolná kola z bambusu. Vydrží víc než z oceli nebo hliníku

Noordin Kasoma z Ugandy se rozhodl vyrábět kola z bambusu.

V Kampale, která leží v africké Ugandě, žije Noordin Kasoma, který se rozhodl pro neobvyklou výrobu kol. Místo dnes...

Kysané zelí je vitaminová bomba, kterou si snadno vyrobíte doma

Kysané zelí je vitaminová bomba, která od pradávna sloužila přes celou zimu...

Udělejte si zásoby vitaminů na zimu a rozjeďte pořádný zelný proces. Návod je zároveň fermentačním autopilotem, který...

Další z rubriky

Soutěž o nejlepší relaxační místo. Jedna z posledních sérií fotografií

Posílání fotografií skončilo 15. ledna a na poslední chvíli se nám ve schránce...

Posílání fotografií skončilo 15. ledna a na poslední chvíli se nám ve schránce shromáždilo velké množství příspěvků,...

Jídlo se má zapíjet, klidně i ryba mlékem. Panák na vytrávení je však zlo

Pivo je oblíbené zejména v kombinaci s obtížněji stravitelnými pokrmy. Ty jsou...

Zatímco Francouzi a Italové při jídle obvykle sáhnou po sklence vína, drsní seveřané dávají přednost...

Správný párek by měl mít 30 % tučného masa, říká řezník Kšána

Párky jsou jednou z nejoblíbenějších uzenin u nás.

František Kšána mladší se stal prototypem úspěšného řezníka, který propaguje chovy tradičních českých plemen a dokáže...

Najdete na iDNES.cz