Co letos chystají hvězdy pro vaši zahradu, domov, kondici i koníčky?

Část 2/13

BERAN 21. 3. – 20. 4.

ZAHRADA: Počítejte s tím, že se zahradě budete věnovat daleko méně než obvykle. Jupiter, který prochází vaším sektorem dalekých cest, vás požene do světa. I tam však budete hledat inspiraci, která k vylepšení vaší zahrady poslouží. Dejte si jen pozor, abyste si na místním trhu v nadšení nekoupili rostliny, které se nesmějí vyvážet. Byli byste sice slavní, ale platili byste za to nehoráznou cenu.

DOMOV: Na zásadní změny v zařízení domácnosti to nevypadá, ale na mírná vylepšení ano. Z každé cesty, a že jich letos bude, si přivezete nějakou památku. I v tomto ohledu však budete originální. Zatímco si jiní kupují drobné maličkosti, vy si na bleším trhu pořídíte rovnou stůl a k němu židle. S transportem budou sice trochu problémy, ale to berete jen jako další dobrodružství.

Do nového roku si nejprve naplánujte příjemné věci

Naplánujte si do nového roku nejprve to hezké, ať se máte stále na co těšit.
Nový rok

ZDRAVÍ A KONDICE: Energie máte na rozdávání a vitalitu vám lze jen závidět. Právě proto nesmíte zapomínat, že kromě aktivity potřebujete i relaxaci a stejně důležitá je průběžná péče o vaše zdraví. Na to, že byste choroby přecházeli, raději zapomeňte. Z neléčených zdravotních potíží se může stát chronická záležitost a té byste pak museli věnovat daleko víc času, než by se vám líbilo.

KONÍČKY: Jde o rok, v němž budete až do začátku prosince překypovat energií. Do všeho nového se vrháte s nadšením a beze strachu. Je docela možné, že vyzkoušíte potápění, horolezectví nebo jiné náročnější sporty. Kromě toho se však máte šanci naučit i něco, co vás baví a co by se časem mohlo proměnit ve vaše další pracovní zaměření. Vyzkoušejte a přesvědčte se, že jste opravdu dobří.

Autoři:

Nejčtenější

Jan Punčochář, jeden z nejlepších českých kuchařů, rozjíždí vlastní podnik

Restaurace U Matěje, kterou v dubnu otevře Jan Punčochář.

Před časem se roznesla zpráva, že jeden z nejžádanějších pražských šéfkuchařů končí v restauraci Grand Cru. Od dubna...

Hledám zmizelé příběhy, říká tvůrce legendárních papírových modelů

Architekt a tvůrce legendárních papírových vystřihovánek Richard Vyškovský

Jeho populární papírové modely pobláznily generace českých dětí. Architekt Richard Vyškovský je legenda vystřihovánek,...

Omezte přikrmování a seberte síťky od lojových koulí, radí ornitologové

Kromě běžnějších sýkor, koňadry a modřinky, na krmítko létala také drobná a...

Více než čtrnáct tisíc lidí se o prvním lednovém víkendu přičinilo o to, aby ornitologové sesbírali co nejvíce dat o...

Za lány bledulí míří tisíce turistů, ze vsi se na měsíc stalo parkoviště

Když vyjde počasí, vypadá to v rezervaci zhruba takto. Mezi lány bledulí se...

Poslové jara jsou tady, hlásí lidé z Chlébského na Bystřicku. Vesnička na pomezí Vysočiny a Jihomoravského kraje se...

Manuál, jak pěstovat ty nejběžnější bylinky. I v bytě či za oknem

Bylinky za oknem

Miniaturní zahrádka na okenním parapetu umožní sklízet čerstvé bylinky po celý rok. Většina z nich navíc...

Další z rubriky

Po zimě i větru nezanedbejte kontrolu střechy. Předejdete větším škodám

Zkontrolujte i oplechování všech průstupů střechy.

Letošní zima bohatá na srážky i změny teplot prověřila naše střechy. Majitelé rodinných domů, chat či chalup by tak...

Sedmdesátiletá babička hvězdou internetu. Úspěšně předává tradiční recepty

Jelena Petrovičová je atypická důchodkyně. Každý den točí kuchařská videa.

Jelena Petrovičová ze Srbska je atypická důchodkyně. Každý den stráví celý tím, že společně s manželem vaří, natáčí...

Jan Punčochář, jeden z nejlepších českých kuchařů, rozjíždí vlastní podnik

Restaurace U Matěje, kterou v dubnu otevře Jan Punčochář.

Před časem se roznesla zpráva, že jeden z nejžádanějších pražských šéfkuchařů končí v restauraci Grand Cru. Od dubna...

Najdete na iDNES.cz