náhledy
Holandská omáčka je nedílnou součástí podávání chřestu, jehož sezona právě začala.
Autor: Cuketka.cz
Máslo pomalu rozpouštějte.
Autor: Cuketka.cz
Po rozpuštění by mělo mít teplotu asi 100 °C.
Autor: Cuketka.cz
Mixovat začněte za studena.
Autor: Cuketka.cz
Pomalu vlévejte rozpuštěné máslo.
Autor: Cuketka.cz
Svazek čerstvého chřestu pěkně vrže. Pazochy jsou pevné a při ohnutí se lámou. Chřest na řezu pouští sladkou lepkavou šťávu.
Autor: Cuketka.cz
Nahoře je chřest grilovaný na mřížce grilu, dole opečený přímo na rozpálené plotně.
Autor: Cuketka.cz
Opečení na tuku chřestu svědčí. A nebojte se na to jít rychle a zprudka.
Autor: Cuketka.cz