náhledy
Na gril klidně můžete použít i plátky hovězí roštěné.
Autor: Košík
Vepřová krkovice vkuse (nejlépe s kostí) s orientační váhou 2,8 kg; olivový olej, pivo (asi 2 dl), jablečný džus (asi 2 dl), grilovací koření, tabasco, sůl. V nádobě smícháme pivo, jablečný džus, pár kapek olivového oleje, poté přidáme sůl, grilovací koření (dle chuti), pro milovníky pikantnějších jídel přiměřeně tabasca. Cca 5 minut intenzivně mícháme a poté asi polovinu vzniklé směsi vpravíme za pomoci marinovací jehly do masa. Takto „nakřehčenou“ krkovici posolíme a položíme do vytopeného grilu cca na 200 stupňů. Po hodině grilování snížíme teplotu na cca 180 stupňů. Doba grilování je cca 4 hodiny, nicméně její finále zjistíme teploměrem na grilovaná masa, kdy v případě vepřového masa se jedná o 80 stupňů.
Autor: Martin a Patrik
Pstruh na grilu se smaženými bramborami
Autor: Andrzej Paczkowski
Vepřová krkovice nikdy nezklame díky tomu, že je prorostlá a díky tomu nebude suchá.
Autor: Košík
Marinované kuře pečené „naplacato“
Autor: Libor Půlpán
T-bone steak
Autor: Naše maso
Krkovice pečená vcelku je hodně šťavnatá.
Autor: Tomáš Kondělka
Vpichovací jehla s ukazatelem teploty
Autor: Tenneker
Svíčková
Autor: Naše maso
Dobře odleželé hovězí poznáte nejen podle toho, že bude na omak měkké, ale i podle žlutavého zabarvení loje.
Autor: iPrima.cz
Květová špička
Autor: Naše maso
Kuře na grilovací pánvi, na které se opeče také zelenina i další přílohy.
Autor: Ondřej Maleček
Váleček
Autor: Naše maso
Z kuřete zužitkujete v podstatě všechno.
Autor: Košík
Spodní krůtí stehno
Autor: Košík
Místo obligátního kuřecího tentokrát krůtí křídlo.
Autor: Košík