Pstruh na grilu se smaženými brambory
Recept poslal Andrzej Paczkowski.
Suroviny: Na přílohu – 3 brambory, olej na smažení, grilovací koření, sladká paprika, sůl, pepř. Na pstruha – celý pstruh, nakrájená listová petržel, citronová šťáva, grilovací koření, sůl. Na salát – 1 cibule a 1 rajče, limetka, sůl, pepř, cukr, petrželka, kopr.
Postup: 3 brambory nakrájíme na kostičky. Na pánev přidáme trochu oleje a brambory. Smažíme přibližně 10 minut a posypeme jemně grilovacím kořením, paprikou, solí a pepřem. Smažíme do té doby, až brambory budou měkké.
Zde posílejte své příspěvkyPošlete fotografii ze svého grilování a svůj oblíbený recept. Vyhrát můžete elektrický gril a další ceny, které vidíte ve spodní boxu. |
Pstruha omyjeme a očistíme. Dovnitř přidáme zelenou petrželku a prolijeme citronem. Jemně prokrojíme kůži na pruhy, aby se teplo rychleji dostalo až k páteři. Posypeme solí a grilovacím kořením. Dáme na pár minut grilovat.
Jedno rajče a jednu malou cibuli nakrájíme na jemné kostičky, dáme do misky, přidáme šťávu z poloviny limetky, špetku soli a pepře a lžičku cukru. Přidáme hrstku nakrájené zelené petrželky a hrstku čerstvého kopru. Vymícháme. Brambory uložíme na talíř, na ně položíme pstruha, na kterého dáme jemně osvěžující salátek.
Velká letní grilovací soutěž o ceny
Ceny do soutěže věnovala značka špičkových spotřebičů SAGE, o které se hraje. Pravidla soutěže najdete zde.
Kontaktní gril SGR700BSS. Je vybavený oboustrannými vyměnitelnými keramickými deskami. Na každé grilovací desce lze grilovat jiný pokrm díky separátnímu ovládání každé desky zvlášť.

3x udicí pistole Sage
Udicí pistole vám dovoluje povýšit různé druhy potravin a nápojů na gurmánský zážitek.
3x poukaz pro dva na Sage Academy
Zúčastněte se Sage kurzu a staňte se mistrem v přípravě masa.