náhledy
Nakrájená panenka je jemně růžová, není vysušená a je vždycky křehká.
Autor: Pavel Vítek
Ingredience na vepřovou panenku v asijském stylu
Autor: Pavel Vítek
Před třemi sty lety byl mangold ve střední Evropě nejoblíbenější zeleninou.
Autor: Pavel Vítek
Vepřovou panenku očistíme a vložíme na patnáct minut do předem připravené marinády.
Autor: Pavel Vítek
Teplotní sonda je neocenitelným pomocníkem zvlášť při grilování větších kusů masa.
Autor: Pavel Vítek
Po přímém grilování maso přemístíme do nepřímé zóny, kde ho necháme přibližně deset minut dojít na 56 °C, pak vyndáme z grilu a necháme pět minut odpočívat.
Autor: Pavel Vítek
Vepřová panenka po vyndání z grilu nakonec po odpočinku dojede na 62 až 63 °C.
Autor: Pavel Vítek
Zelenina a nudle s omáčkou, typické pro asijskou kuchyni
Autor: Pavel Vítek