náhledy
Tady máte srovnání obou variant bulka/kobliha.
Autor: Pavel Vítek
Hlavní hrdina: podplečí
Autor: Pavel Vítek
Klasická burgerová houska
Autor: Pavel Vítek
Rodina chová skot plemene Aberdeen Angus.
Autor: Pavel Vítek
Nejdříve je třeba maso nakořenit.
Autor: Pavel Vítek
Gril roztopte na 150 stupňů.
Autor: Pavel Vítek
V první fázi maso pečete 6 hodin nepřímou metodou.
Autor: Pavel Vítek
Pak maso zabalte do alobalu a pečte ještě další tři hodiny.
Autor: Pavel Vítek
Hotové maso
Autor: Pavel Vítek
Maso má v jádru skoro sto stupňů, pro si na trhání vezměte radši rukavice.
Autor: Pavel Vítek
Vydat se můžete vydat dvěma směry. Buď použijete burgerové housky, anebo vyzkoušíte neplněné sladké koblihy.
Autor: Pavel Vítek
Trhané maso v burgerové housce se salátem coleslaw
Autor: Pavel Vítek
Varianta v koblize s kysaným zelím
Autor: Pavel Vítek