náhledy
Před podáváním maso přelijte smržovou omáčkou.
Autor: Lukáš Oujeský
Hvězdou grilovačky je vysoký roštěnec.
Autor: Lukáš Oujeský
Vysoký roštěnec je hezky mramorovaný, proto patří k nejchutnějším hovězím kouskům.
Autor: Lukáš Oujeský
Steak se bude podávat s grilovanou mladou mrkví.
Autor: Lukáš Oujeský
K jemné omáčce patří šalotka.
Autor: Lukáš Oujeský
Po ogrilování nechejte maso „dotáhnout“ na nepřímém žáru.
Autor: Lukáš Oujeský
Hotový steak potřete máslem.
Autor: Lukáš Oujeský
Salát s arašídy
Autor: Lukáš Oujeský
Do salátu patří i mladé bylinky a kapka citronu.
Autor: Lukáš Oujeský
Kuchaři steak grilovali na 47 °C v jádru.
Autor: Lukáš Oujeský
Před podáváním steak prokrojte.
Autor: Lukáš Oujeský