náhledy
Sladkokyselý salát bude ideální přílohou ke pstruhovi.
Autor: Pavel Vítek
Potřebné ingredience
Autor: Pavel Vítek
Podél žeber vyřízněte první filet.
Autor: Pavel Vítek
Hlavu i ocas nechejte na páteři.
Autor: Pavel Vítek
Na jednu olivu dejte půl ančovičky, položte na připravený proužek ryby, přidejte dva plátky česneku a pomalu zarolujte.
Autor: Pavel Vítek
Rybu grilujte na hliníkové misce.
Autor: Pavel Vítek
Kompletace před grilováním
Autor: Pavel Vítek
Ještě okořenit.
Autor: Pavel Vítek
Dozdobte čerstvým koriandrem.
Autor: Pavel Vítek
Ryba je připravená jít do grilu.
Autor: Pavel Vítek
S krájením mrkve na nudličky Julienne usnadní práci mandolína.
Autor: Pavel Vítek
V salátu nesmí chybět červená cibule.
Autor: Pavel Vítek
Se zálivkou salát dobře promíchejte.
Autor: Pavel Vítek
Takto vypadá pstruh po vytažení z grilu.
Autor: Pavel Vítek