náhledy
Marinovaný pstruh s caponatou
Autor: Lukáš Oujeský
Ryby a lákavá zelenina: to slibuje výjimečný gurmánský zážitek.
Autor: Lukáš Oujeský
S boubonem opatrně, aby nebyl z pokrmu cítit, ale jenom podpořil ostatní chutě.
Autor: Lukáš Oujeský
Do marinády patří sůl i cukr.
Autor: Lukáš Oujeský
Marinádu vlijte do břicha ryby a pak jí zalijte na pekáčku celou rybu.
Autor: Lukáš Oujeský
Rybu nechejte asi hodinu marinovat.
Autor: Lukáš Oujeský
Než dáte rybu na gril, propláchněte ji ve kbelíku s vodou a vysušte.
Autor: Lukáš Oujeský
Pár kapek olivového oleje před grilováním neuškodí.
Autor: Lukáš Oujeský
Po grilování zastrouhejte pstruha kůrou z citronu.
Autor: Lukáš Oujeský
Na caponatu ugrilujte rajčata, cukety i kapie.
Autor: Lukáš Oujeský
Po ogrilování papriky necháme lehce odpočinout a stáhneme slupku. Připravený základ na caponatu překrájíme a vložíme do misky.
Autor: Lukáš Oujeský
Než nalijete nápoj, zkuste skleničky vytřít lístky bazalky, získáte tak další chuť.
Autor: Lukáš Oujeský