náhledy
Bůček podávejte s chlebem, pivo neuškodí.
Autor: Pavel Vítek
Na barbecue bůček potřebujete jen minimum ingrediencí.
Autor: Pavel Vítek
Z prorostlého bůčku bez kosti nejprve sundejte kůži.
Autor: Pavel Vítek
Na sundání kůže si naostřete nůž.
Autor: Pavel Vítek
Asi 3cm kostky okořeňte pikantním barbecue kořením.
Autor: Pavel Vítek
Kostky přendejte na mřížku.
Autor: Pavel Vítek
Okořeněný bůček budete péct v grilu roztopeném 120 stupňů asi hodinu a půl nepřímou metodou.
Autor: Pavel Vítek
Bůček po upečení
Autor: Pavel Vítek
Zauzené kostky přendejte do hliníkové misky, na ně dejte několik plátků másla, med, pikantní barbecue omáčku a jablečný džus.
Autor: Pavel Vítek
Teplotu v grilu zvedněte na 160 až 170 stupňů na další hodinu a půl. Směs po zredukování
Autor: Pavel Vítek
Nakonec promíchejte a ozdobte několika plátky chilli papriček.
Autor: Pavel Vítek