náhledy
Grilované mořské plody jako náplň pita chleba s krevetami
Autor: Lukáš Oujeský
Budete potřebovat krevety v celku.
Autor: Lukáš Oujeský
Jednou z potřebných ingrediencí je granátové jablko.
Autor: Lukáš Oujeský
Mix mořských plodů
Autor: Lukáš Oujeský
Pánev wok rozehřejte na 300 °C.
Autor: Lukáš Oujeský
Granátové jablko stačí ze všech stran proklepat tupou stranou nože, pak rozříznout, a nad miskou opětovně klepat na slupku ovoce a zrníčka tak sama začnou vypadávat do misky.
Autor: Lukáš Oujeský
Ve woku postupně orestujeme zázvor a očištěné mořské plody do zlatavé barvy, do připraveného základu přidáme listy špenátu a nahoblovaný fenykl a fazole.
Autor: Lukáš Oujeský
Vnitřek chleba lehce vytřeme připravenou majonézou, vložíme směs s plody, obložíme japonskou majonézou a dozdobíme granátovým jablkem.
Autor: Lukáš Oujeský