náhledy
Vepřová bůčkožebra Bulgogi
Autor: Lukáš Oujeský
Bůček, houby šimedži, česnek, císařské fazolky a klíčky
Autor: Lukáš Oujeský
Bez česneku se bůček neobejde.
Autor: Lukáš Oujeský
Do marinády patří sójová omáčka, cukr, česnek i zázvor.
Autor: Lukáš Oujeský
Pláty bůčku nakrájejte na menší kousky.
Autor: Lukáš Oujeský
Bůček v pekáčku zalijte marinádou a nechejte odležet.
Autor: Lukáš Oujeský
Než dáte maso na gril, osušte ho.
Autor: Lukáš Oujeský
Na zeleninovou přílohu nakrájejte houby i hrášek.
Autor: Lukáš Oujeský
Maso krájejte podél kostí.
Autor: Lukáš Oujeský
Pokud je bůček měkký, klidně z něj vytáhnete kosti jako „držátka“.
Autor: Lukáš Oujeský