náhledy
Před restaurací se okamžitě tvoří fronty, už jen kvůli vůni, která se line široko daleko.
Autor: Marek Burza
Zelenina k podávání do quesadilly
Autor: Marek Burza
Šéfkuchař připravuje opékanou zeleninu.
Autor: Marek Burza
Fazole se přemístí z termosu do gastronádob na vydávání.
Autor: Marek Burza
To je burger, napsala...
Autor: Hot Spot, Facebook
Pojízdné restaurace mají ve Státech dlouhou tradici.
Autor: Hot Spot, Facebook
Šéfkuchař Pavel Cón vydává poslední pokyny před tím, že se otevře.
Autor: Marek Burza
Bylinky se krájejí až těsně před začátkem otvírací doby.
Autor: Marek Burza
Před otvírací dobou se připravují čerstvé ingredience.
Autor: Marek Burza
Před otvírací dobou se připravují čerstvé ingredience.
Autor: Marek Burza
Během čekání ve frontě si můžete i trochu počíst.
Autor: Marek Burza
V trucku už se to chystá...
Autor: Marek Burza
Oranžová je v ulicích nepřehlédnutelná.
Autor: Marek Burza