náhledy
Dort pro ředitelku Krajské vědecké knihovny v Liberci
Autor: FTV Prima
Skutečná předloha je k nezaplacení, pomáhá dobře doladit detaily.
Autor: FTV Prima
Markéta vytváří i iluzi, že knížky mají jednotlivé stránky.
Autor: FTV Prima
"Kožený" přebal hřbetu se musí přesně oříznout.
Autor: FTV Prima
Soustředění musí být, pokud mají detaily dortu k něčemu vypadat.
Autor: FTV Prima
Markéta je perfektcionalistka, vytvoří tedy i plasticky zdobený hřbet knih.
Autor: FTV Prima
I kožený přebal hřbetu knihy musí pěkně pasovat.
Autor: FTV Prima
Kompletování a dotváření některých detailů Markéta eší až těsně před předáním dortu na místě, během dopravy by se kompletní dort mohl poškodit.
Autor: FTV Prima
Knížkám nechybí ani jedlý marcipánový brk a kalamář.
Autor: FTV Prima
Cukrářka Markéta Krajčovičová pomáhá dort porcovat ředitelce Krajské vědecké knihovny v Liberci.
Autor: FTV Prima
Slepená a vychlaená piškotová kolečka obalte v rozpuštěné čokoládě.
Autor: FTV Prima
Vypíchaná piškotová kolečka nejprve slepte krémem a dejte do lednice vychladit, pak je teprve obalte v rozpuštěné čokoládě.
Autor: FTV Prima
Než čokoláda ztuhne, přidejte navrch půlku čerstvé jahody a nechte ztuhnout.
Autor: FTV Prima