Diskuse k článku

Ta nejfajnovější domácí ořechovka z nezralých vlašských ořechů

Tu správnou ořechovku připravíte jen z ořechů v takzvané mléčné zralosti, tedy ještě měkkých a obalených brčálově zelenou slupkou. Jen z takových vyrobíte ořechovku, které stopečka denně podpoří zdraví, hlavně trávení, a chuť k jídlu. Jak tvrdili už naši předkové.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

 0
Jste přihlášen jako


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

Zbývá 2000 znaků nebo 10 odstavců.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M89a93r32t82i26n 28D32y45b77a64l 6859346268364

Schovejte si recept na příští rok. Ořechy trhat na svatého Jána a !!!! nikdy je nekrájejte bez rukavic !!!! jinak budete mít půl léta hnědé prsty jako zdatný kuřák ;-D

+2/0
15.9.2013 20:59

I90v51a26n17a 20P47o77k68o24r47n30á 8484253260767

já je nekrájím, srtčím je do pytlíku a rozmlátím paličkou na maso. Jinak tenhle recept jsem před 3 roky našla na idnes. Asi je pořád okurková sezona.

0/0
17.9.2013 18:18

A70n80n49a 33V91e88s78e52l31á 3239210271230

Zrají hrušky . Co něco pěkného z hrušek ? Co děláte z hrušek ?

0/0
15.9.2013 15:50

J64a42n74a 51N90o36v73á63k85o11v67á 7227310799838

Hruškovicu ;-)

+2/0
15.9.2013 16:37

I61v76a13n16a 67P17o82k46o10r34n46á 8214973940937

na to si počkejte do Vánoc, určitě tu nějaký pěkný recept zveřejní.;-)

0/0
17.9.2013 18:19

M98a30t63o57u58š 15K54y96n33c88l 2128168946486

Tuzemák?

0/0
15.9.2013 13:56

V65á78c67l98a67v 68P45o17u21s55t14k81a 3950741262

Zásadně jen a pouze slivovicu.

+5/0
15.9.2013 14:54

L54u24k75a68s 90N11e47m58e72c 7309780162794

My jedině vinovicu!

+1/0
16.9.2013 6:41

J78a27n64a 10N86o96v44á55k77o22v39á 7357570909198

A opět s křížkem po funuse, jako v případě receptu na výrobu meruňkového likéru a dalších a dalších receptů, zveřejňovaných na iDNES. :-/RvRvRv

+6/0
15.9.2013 13:38
Foto

A17n53d76r18e79a 79K78o73c36o46u13r46k28o29v94á 8785888610655

Proč to nevyšlo někdy v červnu? Když by to bylo aktuální? To mi přijde jako, že jste článek vytáhli z šuplíku, protože jste momentálně neměli nic jiného...

+13/0
15.9.2013 10:24

J37i93ř90í 13S93o98u40č70e75k 5126457439429

"Proč to nevyšlo někdy v červnu?" Protože v červnu vycházely články o tom, jak nerostou houby :-)

+3/0
15.9.2013 18:59

A20l38e50š 28V52o70d36i98č10k52a 4372623828598

Ano chapu, tento clanek neni pro lidi. . . orechy uz zrale. . . . to je tak PR clanek pro zvyseni prodejnosti „časopisu Knihovnička Recepty s podtitulem Báječné letní zavařování a domácí konzervování“. ;-ORv

+3/0
15.9.2013 9:03

J26a35n 82H43á50j72e91k 9620247263508

Vy tam snad chrápete? né .,?? psát jak si vyrobit ořechovku když jsou skoro zralý ořechy .nezdá se vám ... milá redakce ?...

+11/0
15.9.2013 8:50

M81i19l49a19n 12V71á90c13h70a 4365884771757

Hlavně nepoužívat rum z metylalkoholu, to by nebylo to pravé, ořechové! :-/

0/0
15.9.2013 8:34

J35a28n 35B65a36u50m62a 8497219481239

V září je tenhle článek dost zbytečný, zveřejněte ho raději ještě jednou v červnu :-)

+8/0
15.9.2013 8:21

J44a92r67o93s69l50a56v 23T34a77c69h60o85v89s97k79y 2452590224320

Nevim, proc pisete o maceratu, kdyz to macerat neni.  Macerat je vyluh ve vode. Tohle je tinktura.

+5/−1
15.9.2013 2:19

D36a56v16i18d 32D47i35r35g73a 7625101708

Zejmena proto, ze macerat je vyluh za studena a nezalezi pritom na tom, v cem macerujete.

+1/0
15.9.2013 15:22

V35á74c19l14a95v 43V29ě79r75t53e97l64á66ř 5484753380701

Macerát je ještěrka!

0/0
15.9.2013 18:25

J26i89ř97í 25S86o86u85č59e71k 5326257309499

To je macarát :-)

0/0
15.9.2013 18:55

M70i76c97h89a60e24l 87M75e49n25s92i52k 8601136180522

Macarát je ze Zvonokosů ;-D

0/0
16.9.2013 22:04

Najdete na iDNES.cz